|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη , με 1 ανεμιστηράκι 80αρι , ίσως και 2, με χώρο για ταίστρα και με led ίσως κάτι να γίνει. Πιστεύεις πως με ένα 80αρι δεν θα κάνει δουλειά το καλοκαίρι ; Στο 130αρι το δικό μου έχω 2 80αρια και πέρσι το καλοκαίρι που τα δούλευα συνέχεια στα 9 Volt και όχι στα 12 , η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 28. Στο καπάκι που έδειξα στη φωτό είναι για το 30αρι μου , και πέρσι δούλευε το ανεμηστηράκι μόνιμα στα 6 Volt χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο λέω μήπως κάνεις δουλειά με 1 ανεμιστηρακι 80αρι στα 12 Volt βέβαια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ητανε το τελευταιο καλοκαιρο πιο δροσερο, αλλα με ενα 120αρι Konig, κρατησα 500λιτρο στους 28C ανετα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι βιβαριουμ σε κυβο | kgf12345 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 154 | 02-09-14 20:06 |
φωτιστικο για 30ρι κυβο της dennerle | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-09-12 22:03 |
σκεψεις για diy κυβο... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-01-12 20:06 |
λαμπα για κυβο | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-02-10 19:25 |