|
|
|||
|
|||
![]()
ίσως... να ρωτήσω κάτι,αφού και στα δυο (γκαπυ και νεον) η σκληρότητα και το ph είναι μέσα στα όρια,τι πρόβλημα έχουμε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Temperature: 17 – 28 °C pH: 7.0 – 8.5 Hardness: 90 – 536 ppm Neon Tetra Temperature: 21 – 28 °C pH: 4.0 – 7.5 Hardness: 18 – 215 ppm το αντίθετο ακριβώς είναι , καμία σχέση μεταξύ τους τα γκαπυ σκληρο και αλκαλικό νερο, τα νεον όξινο και μαλακό
|
|||
|
|||
![]()
Guppy και Neon Tetra
ph 7.0 – 8.5 και 4.0 – 7.5 στο 7 είναι και τα δυο Hardness:90 – 536 ppm και 18 – 215 ppm στη μέση περίπου γιατί δεν κάνουν?? ![]() μπερδεύτηκα λίγο |
|
||||
|
||||
![]()
Μαριε, τα site αναφερουν τα ανεκτα ορια των ψαριων..
Δεν ξερω τι νερο εχετε στο Αγρινιο... λογικα ομως το ph θα ειναι πανω απο 7 και οι σκληροτητες ανεβασμενες... Δεν κανουν τα ψαρια γι αυτο το νερο.. αν τα θελεις πρεπει να "μπλεξεις" με οσμωση ή τυρφη... Τα γκαπακια κανουν για νερο βρυσης.. Επεισης σε καμια περιπτωση δεν ταιριαζουν μεταξυ τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ph είναι στα 7 με 7,2
για όσμωση δε το βλέπω ακόμη...αλλά και τα γκάπυ-ξιφοφόρους θέλω να τα αλλάξω.. ή να προσθέσω κάποιο άλλο είδος στο ενυδρείο... ![]() ------------------------- τουλάχιστον να προσθέσω κάτι άλλο?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη marios psilopoulos : 15-03-14 στις 00:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει μετρησεις στο νερο? αν ναι πες μου τις τιμες για να μπορεσω να σου προτεινω... και για ποσα λιτρα μιλαμε και διαστασεις
|
|
|||
|
|||
![]()
μόνο ph από 7 με 7,2
![]() το ενυδρείο είναι περίπου 110λτρ 90χ41χ30 έχει αρκετά φυτά μέσα γκάπυ, ξιφοφόρους, κορυς, ρεντ τσερυ,μπαμπού |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα φυτεμένο με γκάπυ-πλάτυ-νέον-rainbow | atoyx | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 8 | 21-01-11 17:41 |