|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά είσαι τότε απλά δεν θα τους χαρείς ποτε σε κολύμπι να έχεις υπόψιν , 1 ζευγάρι τώρα εγώ σε 180cm και μετά βίας κάνουν 2 πετάγματα σε κολύμπι αν σε παίρνει για μεγαλύτερο μην το σκέφτεσαι είναι φοβερα ψαρια όταν
βρίσκουν λίτρα για κολύμπι
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα μου ειναι η φιλτρανση ομως και ο αερισμος των βακτηριων .
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά δεν χρειάζεται αεραντλία. Τι βιολογικό υλικό θα βάλεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
ελαφροπετρα και siporax
|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε δεν χρειάζεται (ρώτησα γιατί κάποια υλικά θέλουν συνεχή ανάδευση για να είναι λειτουργικά). Πρώτα βάλε το σιποραξ και τελευταία την ελαφρόπετρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην τα μπερδεψω ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου...Εγώ αυτή τη στιγμή σε ενυδρείο 118-55-75 κρατάω 4 δισκάκια 7-8εκ έκαστο και ένα altum scalare και στο sumb 120l έχω ελαφρόπετρα και siphorax αλλά σε ξεχωριστά κελιά...για αεραντλία θα σου έλεγα πως δεν χρειάζεται απαραίτητα αλλά εγώ έχω μία μέσα στο sub ανάμεσα από ελαφρόπετρα και siphorax για έξτρα αερισμό...
![]() Αν σε παίρνει δώσε κι άλλο μήκος!!!! ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 14-03-14 στις 14:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μάθουμε τίποτα από τους συνομήλικους
Παράθεση:
Παράθεση:
σε ένα ενυδρείο δεν μου έδειξε ποτέ κάτι περισσότερο σε οξυγόνο με την αεραντλία ειδικά σε ένα δισκοενυδρείο που τα φυτά είναι λιγοστά ως ανύπαρκτα συνήθως που θα μπορούσε να βοηθήσει η αεραντλία σε ένα sub γλυκού νερού ? ( εδώ το μυαλό μου πάει μόνο στον θόρυβο )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υπάρχουν και τα λεγόμενα moving bed filters που περιέχουν κάτι ελαφριά πλαστικά σαν βιόμπαλες (η ίδια λογική είναι) τα Κ1-Κ3 και με τη χρήση αεραντλίας αναδεύονται μέσα σ' ένα σαμπ ή δοχείο. Πάρτε κι ένα βιντεάκι από κάτι τέτοιο (για να μαθαίνετε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαμπ κ φιλτρο | eimaste aR21rwstoi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-08-12 22:46 |
ερωτηση για σαμπ | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-12-11 21:40 |
ερωτηση για σαμπ ??? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-09 13:33 |
σαμπ | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 22:41 |