|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησα να σου πω και στο προηγούμενο ποστ
ότι ακόμη κι αν, παίζοντας το παιχνίδι των 100 ερωτήσεων, απαντούσαν όλοι πιθανά να έδιναν διαφορετικές απαντήσεις ο καθένας. Εκτός από τα βασικά που αφορούν συνθήκες νερού/απαιτήσεις σε λίτρα/φροντίδα κλπ, στα ζητήματα συμπεριφοράς των ζωντανών, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν διαφορετικές παρατηρήσεις που δεν μπορούν να είναι κανόνας ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει κατάλαβα όλα λοιπόν έχουν απαντηθεί δεν υπάρχει νόημα στην συζήτηση τι θέμα είναι άκυρο..Ευχαριστώ πολύ μπορεί να σβήσει.
|
||||
|
||||
![]()
Ε δε κατάλαβες (στράβωσες ή μου φάνηκε?).
Εγώ λέω το αντίθετο. Τίποτα δεν μπορεί να είναι οριστικά απαντημένο-όλα είναι για συζήτηση. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πριν κανα μηνα και στα δυο ενυδρεια μου δεν ξερω τι τους επιασε τους αρσενικους και χωρισαν τις γυναικες τους και βρηκαν ταιρι αλλα θυληκα πιο μικρα σε ηλικια (τα οποια θυληκα ειναι παιδια τους) και πριν το παρω χαμπαρι το ενα απο αυτα τα καινουρια ζευγαρια που προεκυψαν αεριζε τα αβγα του μεσα στη φωλια. η γεννα βγηκε και δεν καταφερα να δω πανω 2-3 μικρα, τα οποια μετα απο 2 μερες εξαφανιστηκαν.
μολις απομακρυνα ολα τα ψαρια απο τις γεννες, αμεσως οι αρσενικοι τα ξαναβρηκαν με τις προηγουμενες θυληκες, και αυτες με τη σειρα τους ξεκικησαν το χορο του ζευγαρωματος. ηδη στο ενα ενυδρειο μετραω καμμια 40αρια μωρα 10 ημερων. δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο, αλλα ολα τα ψαρια μου τα πηρα λιγο πριν ενηλικιωθουν και δεν εχουν αλλαξει ποτε ενυδρειο και ακουασκειπ εδω και 2+ και 1,5 χρονια αντιστοιχα. δεν πιστευω ομως οτι ειναι τοσο δυσκολο να ξαναζευγαρωσει καποια κιχλιδα αν τις αλλαξεις περιβαλλον η ταιρι, εννοειται σε καταλληλο περιβαλλον και χωρις να τη στριμωξεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδες | anastasia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-01-12 12:49 |
Κιχλιδες Vs Νανοκιχλιδες | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-09-10 10:59 |
κιχλιδες | PANEAS | Malawi | 4 | 08-03-10 22:38 |
Συμπεράσματα μετά από Έκρηξη Θερμοστάτη! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 46 | 30-12-09 17:17 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |