|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ok!
θα τις κανω αυτες τια αλλαγες αυριο,γιατι αν το κανω τωρα παλι ετσι θα τα γραψω ![]() η κουραση βλεπεις... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα εχει το πρωκτικο ..
πτερυγιο
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ενταξει,κατεβαζω και τις δυο "επιμαχες" φωτο,γιατι θα μπει κανεις που θα διαβασει το φυλλαδιο και θα μας παρει για δεν ξερω κιεγω τι ![]() θα ανεβουνε αυριο διορθωμενες ![]() ------------------------- maverick + delta + οποιος αλλος θελει: αν μπορεις πεσμου και για τα αλλα δυο ερωτηματα. ποιο λογοτυπο να βαλω επανω και εχεις να προτεινεις εξτρα φωτος? το προβλημα ειναι πως θαχρειαστει και αδεια για να βαλω και φωτογραφιες βιοτοπων αφου δεν ειναι δικες μας... για ενυδρειο ειναι πιο ευκολο,βρισκουμε καποιο απο εδω μεσα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-03-14 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
thanx ![]() ------------------------- αν τελικα μπει φωτογραφια ενυδρειου,κλινω προς αυτη. προσωπικα,δυσκολα το συγκρινω το συγκεκριμενο ενυδρειο με οποιοδηποτε αλλο,και η φωτο ειναι πεντακαθαρη. ακουω γνωμες αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο και μενει μονο να συμφωνει και ο George να χρησιμοποιησουμε τη φωτο... αν δεν εχετε αλλη προταση/αντιρρηση για τη φωτο και ειναι δικια μου αποφαση,θα μπει αυτη ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...9&postcount=24 και υπαρχει και αυτη που μου αρεσει μπορουμε να βαλουμε δυο ισως. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71485 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-03-14 στις 11:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και οι 2 είναι πολύ καλές ... μου αρέσει όμως περισσότερο η πρώτη !!
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ πως και οι 2 είναι εξίσου καλές, αλλά, αφού το φυλλάδιο απευθύνεται και σε άπειρους και ελαφρώς άσχετους με το χόμπι, θα πρότεινα τη 2η που το ψάρι έχει πιο φανταχτερά και έντονα χρώματα από ότι στη 1η, θεωρώ πως πρέπει να παίξουμε και λίγο με τους κανόνες του marketing.
Αυτή είναι μια καθαρά υποκειμενική και προσωπική άποψη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
ΑΡΘΡΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DENDROBATES AURATUS | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 19-04-11 22:51 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |