|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μου εδεσε και μια ανουμπια πανω και εχει μεγαλωσει λιγο δεν θελω να το χαλασω... |
|
||||
|
||||
![]()
στο λεω για να καταλαβεις το παραλογο της τιμης! αν ειχαν τετοια αξια οι πετρες θα ημασταν ολοι πλουσιοι τωρα.!
|
|
|||
|
|||
![]()
έχεις δίκιο αλλά αν δεν ξέρεις κατι πέφτει τρελή εκμετάλλευση..
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ηταν εισαγωγη απο τον αρη η πετρα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ακούω προτάσεις για πέτρες....???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ωραιος ![]() τι αλλο θακουσουμε ακομα. υ.γ εχει δικιο ο bloskas. με 20 ευρω επαιρνες ενα ντολμεν και 3 μενιρ δωρο να τα φυτεψεις στον κηπο ![]() οριστε και μερικες γενικες πληροφοριες http://remaliaclub.gr/forum/showthread.php?t=6877 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να βαλω βοτσαλα απο ποταμι? και κανενα ξυλο οχι απο πετ σοπ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανε μια αναζητηση για αρθα στο φορουμ --πετρες-- εχει διαχωρισμους αναλογα τι τις θες,και τι θα βαλεις μεσα,επισης και διαδικασια πλυσίματος και ελεγχου για ασβεστολιθικες. Ξυλα στην φυση εχει ωραια αλλα δν κανουν,σε πρωτη φαση ξερα να ειναι.πετα τα σε κουβα,δες για κιτρινιλες αν βγαζει αν ξεφλουδιζει κτλ. (εγω τα δικα μου περα απο 5-6 φορες βυθισμα σε καυτο νερο ενα μηνα τα ειχα στο νερο να δω τι γινετε) ωστοσο το red moore απο pet shop ειναι καλη λυση και ειδα καλες τιμες. Μην δινεις λεφτα απο εδω κ απο εκει,δες τι θες,διαβασε τιποτα εδω μεσα και ρωτα. Aν ξερεις τι θες θα γλιτωσεις αρκετα. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβεις αν οι πέτρες είναι ασβεστολιθικές (που δεν θες γιατί ανεβάζουν το ph) ρίξε πάνο τους ξύδι. Αν δεις όι αφρίζουν, είναι αβεσολιθικές. Αν όχι, ξεκίνα το βράσιμο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|