|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα εχεις μια μονιμη πηγη νιτρικων και δεν θα ξερεις απο που σου ερχεται ..αργοτερα θα ρωτας γιατι δεν μπορεις να συνεφερεις τα νιτρικα σου αρα απλα δεν..κανενα ειδος υφασματος η οτιδηποτε σφουγγαροειδους σε reef δεν κανει
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 08-03-14 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Το καλτσάκι είναι σίγουρα εστία νιτρικών. Έχει όμως και πολλά καλά.
Για την συγκεκριμένη δουλειά που το θέλεις είναι καλό. Θα σου πως όμως και κάτι άλλο. Το σάμπ γιάυτό το έχουμε ...για να μαζεύει την μούργα του ενυδρείου. Με την αλλαγή του νερού που κάνουμε την μαζεύουμε και φεύγει. Διαλέγεις και παίρνεις....... Ααααα και κάτι άλλο, που είναι σίγουρα καλό. Σου κάνει το νερό απίθανα διαυγές.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τυχενει να εχω ενα
![]() ![]() δεν ειναι το ιδιο ουτε με το υφασμα για ζαντες ουτε απο κρανος ουτε απο ποδια χειρουργου ![]() ειναι πολυ ποιο χοντρο ισως και 4 χιλιοστα αυτες μετριουντε σε μικρο και δεν αφυνουνε τιποτα περναει εκτος απο νερο αρα οτι μικρο κολυμπαει στο νερο πεθενει στην καλτσα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οποτε δεν εχω θεμα τοσο πολι με τα νιτρικα να ειναι στο μηδεν. το θεμα ειναι αμα κανω καθε 7 μερες καθαρισμο στην σακουλα ποσο θα μπορει να επιρεαζει αυτο νιτρικα ? ------------------------- Παράθεση:
αλλα θετικο ειναι αυτο που ειπες πολι καλα θα ειναι το νερο διαυγες! τωρα γιατο θεμα των νιτρικων και η μουργα που μαζευεται στο sub εστια νιτρικων δεν ειναι??? σιγουρα ειναι ωμος και αυτο που λεει ο χαρης για τους οργανισμους! αλλα και παλι υπαρχουν ειδι αρκετη και λογο του μανταριου πεφτουν σιχνα! υπαρχει καποιος που να εχει βαλει κατι τετοιο και να ειναι ευχαριστιμενος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 09-03-14 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Με τα νιτρικα τι παιζει Ιγνατιε. Ειναι ενα θεμα αν και δεν εχουν μεγαλες απαιτησης αυτα που θα βαλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα ξεκινα spesial blend ασε της καλτσες θα τρεχεις αργοτερα σακη.. το νερο σου θα γινει διαυγες οπως λες και η μουργα απο το sump θα εξαφανιστει.δεν θα βρεις καποιον θαλασσινο που να σου πει βαλε καλτσα φιλε.. υπηρξαν πολλα θεματα πριν χρονια στα ενυδρεια με αυτου του ειδους τις καλτσες
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 09-03-14 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά, τι μπλέκετε με κάλτσες;
Όπως πολύ σωστά είπε ήδη ο φίλος samian, γι'αυτό είναι το σαμπ(ένας απο τους λόγους). Στην αλλαγή νερού είναι πολύ εύκολο να μαζέψουμε την μουργα. Αν πάλι θέλεις να χρησιμοποιήσεις καλτσακι(να το κάνεις τι δεν ξέρω), επειδή χρησιμοποιώ αρκετό καιρό καλτσάκι στο ενυδρείο μου για χημ. υλικά, ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα νιτρικών. Ποτέ μα ποτέ. Αλλά ούτως η άλλος το αλλάζω κάθε 20 μέρες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αυτι δουλευει αποκλυστικα σα προφιλτρο και σε 10 μερες το πολυ θελει καθαρισμα την ειχα στο γλυκο ναι εκανε δουλια αλλα μπουκονε καθε 10 μερες εγω την εβγαλα αμα θες σακη ελα να την παρεις να τη δοκιμασεις ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορεια για κλοουνακια | Mixmix13 | Reefsafe | 2 | 27-04-13 14:38 |
Απορεια για φιλτρο και γενικα | xristos2002 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-04-10 12:04 |
Απορεια για το στρωσιμο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 30-03-09 13:27 |
καλτσα για sump? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-12-08 17:53 |