|
|
||||
|
||||
![]()
την βαλβιδα ανεπιστροφης ροης την εχεις βαλει σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναποδα η βαλβιδα .. Περνα το co2 απο ενα μποθκαλι με νερο και μετα στο ενυδρειο και οχι απευθειας ..
|
|
|||
|
|||
![]()
βαλε οπωσδηποτε ενα δευτερο μπουκαλι με νερο ...ωστε να μετρας φυσαλιδες και οτι βγει απο το μπουκαλι με την μαγια να φιλτραρεται στο μπουκαλι με το νερο νερο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Η βαλβιδα λογικα ειναι σωστα ρε παιδια γιατι απο κατω λεει in και απο πανω που παει στο ενυδρειο λεει out..
edit:στο δευτερο μπουκαλι ποσο νερο βαζω;;και το σωλινακι πρεπει να βυθιζετε στο νερο απο το μπυκαλακι;
|
||||
|
||||
![]()
η μυτουλα που κανει μεσα η βαλβιδα πρεπει να κοιταει προς το μπουκαλι. δοκιμασες να γυρισεις αναποδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
την εβαλα αναποδα αλλα τιποτα..οταν φυσαω προς το ενυδρειο τωρα δεν περναει αερας αρα σωστα την ειχα πριν λογικα
|
||||
|
||||
![]()
να βαλεις μια μικροτερη αεροπετρα και να ειναι κοντα στο βυθο για να κανει οσο μεγαλυτερη διαδρομη το διοξειδιο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την βαλβιδα την εχω βαλει οταν φυσαω απο κατω μερια οπως φαινεται στην φωτο να βγαινει ο αερας πανω στο σωλινακι που παει στο ενυδρειο κ οταν ρουφαω απο κατω παλι δεν μπορω να ρουφηξω..λογικα ετσι δεν παει;;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | corsar7 | Δίσκοι | 3 | 26-05-11 19:36 |
ΕΡΩΤΗΣΗ | kws | Malawi | 7 | 26-05-11 16:58 |
ερωτηση | Petran22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 18-09-08 10:27 |
ΕΡΩΤΗΣΗ | mille | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 01-03-08 03:06 |
ερωτηση | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-08 11:51 |