|
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρά τα σκέφτεσαι.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Όλα είναι όπως τα σκέφτηκες. Μόνο που εκτός απο το γκομπυ, μπορείς να βάλλεις και κανα άλλο μικρόψαρο πχ κλοουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Το σκέφτηκα, αλλά δεν είναι λίγα τα λίτρα για ένα clown;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι. Άλλοι βάζουν και ζευγάρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια 39 λιτρα ειναι
οχι κλοουν μεσα γίνετε 10 εκ σε όλα site δίνει το λιγότερο 80 λίτρα ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα το αν θα το βάλει ή όχι είναι δικό του θέμα. Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για τον γοβιό παρά για το clown, γιατί πάνω απο το 50% των γοβιών και ειδικά των sleeper δεν τρώνε απο την τροφή που τους δίνουμε, αλλά απο ότι βρουν στην άμμο και ζωντανά(κοπίποδα πχ). Αν το ενυδρείο είναι μικρό πολύ σύντομα θα πάθει ασιτία. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αναγκη να βαλει ψαρι ας βαλει γαριδα
εδω μονομαχο βαζουνε στα 30 και οι μισοι λυσσανε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως και να έχει δεν έχω καταλήξει σε ψάρι ακόμα...Το main είναι 39 λίτρα αλλά υπάρχει και το sumpάκι που ανεβάζει τα συνολικά λίγο!Πολλά clown που βλέπω, γιατί ακόμα το ψάχνω τι μπαίνει σε αυτά τα λίτρα, βρίσκονται σε 30λιτρα.Όπως και να έχει δεν θέλω να βάλω κάτι που να ταλαιπωρείται. Αυτό για τα gobies δεν το ήξερα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |