|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bill ψαξε λιγο στο ιντερνετ για το μπαρφ. Και εγω πρωτη φορα το ακουσα εδω στο θεμα αυτο και ψαχνοντας στο γοογλε βρηκα διαφορα.
Οσον αφορα τωρα αυτο που λες για το σκυλακι σου που ετρωγε οτι και εσεις, δεν πιστευω οτι ειναι αποδειξη του οτι εζησε 20+ χρονια. Πιστευω οτι ειναι στον οργανισμο που εχει το καθε σκυλι. Πραγματα που για τον ανθρωπο ειναι σωστες τροφες, για τα σκυλια δεν ειναι και ο οργανισμος τους δεν τις αφομειωνει. Πχ ζυμαρικα (υπαρχουν ειδικα για σκυλια χωρις γλουτενη), ξηρους καρπους κλπ.. Edit: Επεσα και πανω σε αυτο που τα λεει καπως αναλυτικα (δεν το εχω ψαξει πολυ βεβαια). Αν και ειναι απο facebook μπορει να το δει και καποιος χωρις να εχει λογαριασμο. https://www.facebook.com/GermanikosP...07304442727899
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το βρηκα σε ένα φορουμ για σκυλια.
Tα κρέατα ξεχωρίζουν κάπως έτσι με ποιότητα από πάνω προς τα κάτω. 1. Κρέατα που πωλούνται ως βρώσιμα - ως κανονικό κρέας δηλαδή. 2. Κρέατα που δεν "κάνουν" για την κατηγορία 1 και πάνε για αλλαντοποίηση (κονσέρβες, αλλαντικά, λουκάνικα κλπ.) 3. Παράγωγα κρεάτων που δεν κάνουν για την κατηγορία 1 και 2 και πάνε για σκυλοτροφές. Οποτε καταλαβαίνετε τι λειρια από κοκορες και τι νυχια τρωνε τα σκυλια στις τροφες που περιεχουν κοτοπουλο.Δοντια και αυτια στις κονσέρβες βοδινων και όχι μονο.Θελει πολυ προσοχη στην επιλογή τροφης και παλι κανεις δεν είναι σιγουρος.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μμμμ αυτo ειναι το barfing ....http://www.barfing.gr/why.html
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω μια απορια......Οσοι ταιζουν BARF..... τι γινεται με τον κινδυνο σαλμονελας ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Ο κινδυνος της σαλμονελας ( παντα μιλαμε για τον ανθρωπο , γιατι ο σκυλος δεν κολλαει σαλμονελα) με την barf μπορει να μειωθει στο ελαχιστο εαν π.χ φυλαμε τα κρεατα στην καταψυξη , για τουλαχιστον 24 ωρες ή να μην αφηνουμε το σκυλο να μας γλειφει για περιπου 30 λεπτα αφου φαει , επισης μπορουμε να κανουμε μια μικρη αλλαγη στην BARF , η οποια εχει μονο ωμο κρεας, βαζοντας το κρεας να παρει μια βραση σε καυτο νερο.Με αυτο τον τροπο το κρεας χανει καποιες απο τις βιταμινες του , αλλα και παλι ειναι απειρος καλυτερο απο αυτα που βαζουν στις ετοιμες τροφες .Επισης ψαξτε να δειτε ποσες φορες εγινε ανακλιση ξηρων τροφων λογο σαλμονελας.... |
|
||||
|
||||
![]()
thanx!
και για πειτε λιγο οσοι το εχετε δοκιμασει,τι ταιζετε ακριβως? εχετε καποιο προγραμμα διατροφης? τι μερη κρεατος κλπ... δηλαδη αν δωσω κιμα καποιες φορες ειναι οκ? φυσικα με εναλλαγες για να υπαρχει και ποικιλια. για πεστε λιγο γιατι ενδιαφερομαι να το δοκιμασω μπας και κανει τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
George σβήσε κανένα μήνυμα γιατί δεν μπορώ να σου στείλω!!!
|
||||
|
||||
![]()
ε ρε π... μου,αυτο το Inbox,αηδια εχει καταντησει
![]() σβηνω τωρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ντοκιμαντερ για φυτα. | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 08-02-14 21:23 |