|
|
||||
|
||||
![]()
σωστός prime και korasidikos ... Νηστεία με τσικουδιά τι να σου κάνει , aloe vera δεν περιέχουν ούτε οι κρέμες που διαφημίζουν ότι έχουν αλλά anyway αν είναι η aloe που απουσιάζει σε ένα αντιχλώριο δεν το θεωρώ ελλιπής , νόμιζα ότι υστερεί σε σχέση με την αποχλωριωση κάποιου άλλου προϊόντος .
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα σας,επειδή δεν κατάφερα να σας διατυπώσω τις απορίες μου και λόγω φόβου ν' αφήσω ένα ενυδρείο στρωμένο με δύο νέα φίλτρα που θα περιέχουν μόνο ''μακαρόνι'' δουλεμένο δικό τους κατέλειξα να πάρω το ένα και να βάλω στη θέση του ένα με νέο υλικό.Το δουλεμένο μαζί με ένα άλλο με καινούριο υλικό θα τα στήσω στο 700άρι να τρέξουν.Έτσι πιστεύω να βοηθήσω το στρώσιμο.Τα είδη κιχλίδων που θα φιλοξενήσει το εν λόγω ενυδρείο θα είναι τρία:
1) tropheus ikola Kaiser 2) tropheus moliro 3) tropheus eretmodus δείτε λοιπόν το στήσιμο που έκανα και πείτε μου τις γνώμες σας. |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να πανε ολα φιλε ευχομαι ............
|
|||
|
|||
![]() Υ.Γ.Συγγνώμη που το σπίτι φαίνεται χάλια αλλά τώρα τέλειωσα την ανακαίνιση του και δεν μένω ακόμα μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο...Μερικες παρατηρησεις ή μαλλον αποριες..
-Εισαι σιγουρος οτι ενα φιλτρο σαν αυτο που εχεις (μια και το αλλο θα ειναι αστρωτο) μπορει να υποστηριξει ολα αυτα τα ψαρια σε 700 λιτρα μια και πρεπει να μπουν ολα μαζι? -Οι πετρες πολυ ομορφες αλλα εχω την εντυπωση οτι οπως τις εστησες αφηνουν πολυ μικρα περασματα και τα ενηλικα ψαρια δεν θα βολευτουν. -Τα ειδη που θα βαλεις δεν υβριδιζουν?
|
||||
|
||||
![]()
θα συνφωνησω με τον Βασιλη επειδη οι πετρες ειναι στρογγυλες οπως ειναι το σχεδιο τους δεν βλεπω ουτε εγω να υπαρχουν πολλα κενα για φωλιες ,κρυψωνες!!ενα ακομα μου φαινεται καπως μπουκωμενο το ενυδρειο παρολα που ειναι 700αρι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φίλε Βασίλη δεν υβριδίζουν,για την ιχθυοσύνθεση έχω πάρει υπόψιν μου συμβουλές του φίλου και Greek Master of Tanganyika Κλεόβουλου!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πετρο μην βιαζεσαι και βαλε μπολικο βιολογικο γιατι τα ψαρια που βαζεις ειναι φαγανα!!!!!
επισις απο οτι ξερω τα ψαρια που θελεις να βαλεις υβριδιζουν.... μιπος να το σκεφτοσουν!!! πολλα λιτρα βιολογικα εχει το στρομενο φιλτρο? ποσα ψαρια θελεις να ριξεις και σε τι μεγεθος ειναι? θα τα βαλεις ολα μαζι? |
|
|||
|
|||
![]()
Ανάμεσα στις πέτρες υπάρχουν κενά που στις φωτογραφίες δεν φαίνονται καλά και οι δύο ακριανές στίβες είναι στημένες έτσι που να έχουν δύο ορόφους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τον υβριδισμο ειχα διαβασει εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27550 καλο ειναι να μας το διευκρινησει καποιος γνωστης γιατι μου φαινεται αντιφατικο..Ποσα ατομα απο το καθε ειδος θα βαλεις?Ειχα την εντυπωση οτι ολα τα ατομα μιας ομαδας tropheus ειναι καλυτερα να μπαινουν μαζι..
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το θηρίο ρε φίλε!!
Καλά το προχωράς. Τα tropheus που θέλεις να βάλεις δεν υβριδίζουν (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα υπό προϋποθέσεις, αλλά δεν σε αφορά). Οι γοβιοί λέγονται Eretmodus cyanostictus ![]() Μέχρι να βάλεις ψάρια να θυμάσαι ότι πρέπει να συντηρείς/ταΐζεις τη βιολογία σου. Σταδιακή είσοδος των ψαριών για να μη πάθεις τα ίδια. Ελαφρύ τάισμα και έλεγχος των παραμέτρων. Το dow περιμετρικά κόψτο κάνα δυό πόντους για να μην φαίνεται κάτω από την άμμο. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Κλεόβουλε σ' ευχαριστώ πολύ μόνο που θέλω να μου εξηγήσεις την παρακάτω φράση σου και να μου πεις τι πρέπει να κάνω.
''Μέχρι να βάλεις ψάρια να θυμάσαι ότι πρέπει να συντηρείς/ταΐζεις τη βιολογία σου.'' Οι πληθυσμοί που θα βάλω είναι 10 ikola Kaiser,15 moliro & 4-5 eretmodus αν βρω.Κάθε βοήθεια και συμβουλή δεκτή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου | ioanna932011 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 06-04-12 15:08 |
Στρωσιμο ενυδρειου | oldschool12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-11 13:19 |
Στρωσιμο ενυδρειου | ΝΙΚΟΣ 13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-11 12:39 |
Στρωσιμο ενυδρειου | Αιμιλιανος Σεραφειμ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-12-09 02:25 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KARYDAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-11-06 00:48 |