|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου...
Θα σου έλεγα να τ αποφύγεις μιας και είσαι οριακά και σε χώρο και σε φίλτρανση... Μεγαλώνουν γρήγορα κ έχουν ατίθασο χαρακτήρα και θα σου κάνουν το ενυδρείο τούμπα όποτε τρελαίνονται... Για Αμερικάνικο Κιχλιδάδικο με ωραία χρώματα και μέγεθος θα σου πρότεινα severum με κλειστά τα μάτια... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό βλέπω και εγώ ότι είμαι αρκετά οριακά σε λίτρα και φίλτρο. Έχει εμπειρία απο severum ? Είναι όμορφα ψαράκια και τώρα διαβάζω να δω τις απαιτήσεις που έχουν για να δω αν με παίρνει η αλλαγή. ------------------------- Παράθεση:
Έχει δίκιο σε αυτό το κομμάτι. Είμαι αρκετά οριακά και θα δώ αν με παίρνει να βάλω severum που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Για να δούμε... ------------------------- Παράθεση:
Είναι δύσκολο εγχείρημα και μάλλον θα το αφήσω για την ώρα. Έχει δίκιο για τα λίτρα και το φίλτρο. θα δω πάλι σε κιχλίδες αλλά ψάχνω κάτι σε μεγάλο σχετικά μέγεθος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George81 : 02-03-14 στις 07:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Astronotus Occelatus | Roussaks | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 35 | 22-12-10 12:33 |
Macropodus ocellatus | Raven | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 23-09-08 18:59 |
Astronotus Ocellatus (Oscar) | oscar | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-01-04 18:54 |
Astronotus Ocellatus, είναι αρσενικό ή θηλυκό? | nkarvounis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 28-01-03 23:48 |