|
|
||||
|
||||
![]()
και εφόσον το 96λιτρο είχε γίνει ασφυκτικό προχώρησα στην αγορά μεγαλύτερου juwel trigon 190. το ενυδρείο τρέχει δυόμιση μήνες.
Διαστάσεις: Όγκος:190 καθαρά + 30λ sump. και υπερχείλιση diy. Κατηγορία: reef Ψάρια / ¶λλα είδη:4 clown, 2 καρδινάλιοι, 1 yellow tang,1 saliara, 1 bandet shrimp. Διακοσμητικά υλικά: 20 κιλα αραγωνιτης Φόντο:μπλέ Φωτισμός: 5x24w Τ5 Διάρκεια φωτισμού:9,5 ώρες Φιλτράρισμα:15 κιλα ζωντανος βραχος και skimmer tunze 9002. pH:8 Αλλαγές νερού:25% κάθε 10 μέρες Θερμοκρασία:25 celsius αλατότητα: 1025 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο καλοταξιδο, να το χαιρεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο το ενυδρειο σου.Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το ενυδρειο?Ρωταω επειδή λογω του σχηματος του εχω ακουσει ότι παραμορφώνεται λιγο η εικονα όταν το κοιτας.
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο φίλε μου
αλλά με προβλημάτισες αρκετά. Τώρα ετοιμάζω ένα 90αρι θαλασσινο με κλουνάκια και δε ξέρω αν θα έχω χώρο στο μέλλον να βάλω ένα 200αρι σε χρόνια στο σαλόνι μου ![]() ![]() ![]() Γιατί κάπως έτσι με βλέπω και εγώ να καταλήγω |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά!
οχι δεν έχει θέμα με παραμορφώσεις το trigon, πιθανά επειδή το τζαμι είναι λεπτό. ξερω τι λες... έχω δει ενυδρείο να παραμορφώνει ενοχλητικά, και με είχε προβληματίσει και εμενα πριν την αγορά. είναι κόλλημα το άτιμο το θαλασσινό.... τι να σου πώ ξεκίνα με 90και βλέπεις. (οσο σε παίρνει καντο πάντως) γιατι αν αρχίσεις με 200αρι σε βλέπω να καταλήγεις σε τονο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα κατι δεν βλεπω ή κανω λαθος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα σκληρά δε βλέπεις Σάκη, τα έδωσα. κατανάλωναν πολλά πρόσθετα και χωρίς δοσομετρικές ήταν πολύ δύσκολο να κρατάω τις παραμέτρους σταθερές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 01-03-14 στις 11:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |
nano reef | golf4470 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 15-06-09 20:27 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |