|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τον γόνο τον ξεχνάς
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καταρχάς εχω amano οπότε δεν χρειάζεται να μιλάμε για γόνο..
![]() Το ενυδρείο είναι μικρό όντως..είχα και παλιά red cherry για 2-3 χρόνια απο τον Delta66. Tώρα όσων αφορά της αλλαγές που θα γίνουν θα βάλω και κανα άλλο φυτάκι,ήδη η moss έχει ξεκινήσει και πέρνει τα πάνω της μετά το μεγάλο ταξίδι που είχε. Επίσης ήδη στρώνω στο μεγάλο μου ένα εσωτερικό φίλτρο 300λ/ω που θα αντικαταστήσει το φίλτρο σπόγγου που έχω για να σηκώνει μεγαλύτερη ιχθυοφόρτηση το σύστημα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πχ στο δικό μου,πλέον υπάρχει κόκκινο χαλί - με δύο αμάνο - και με "ηρεμα" κοπαδόψαρα (cloud minnows & cpds)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δεν καταλάβατε καλά...έχω ΜΟΝΟ amano μέσα στο ενυδρείο
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα τα amandae αν ειναι να τα γυρίσεις πίσω..βαλτα καλυτερα αγγελία εδω μεσα,γιατι ειναι ψάρια που δύσκολα βρίσκει συχνα καποιος,και ειναι πολλοι αυτοι που τα ψάχνουν
οσο για τις γαρίδες...ριχνε και κανα λαχανικο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι γνωστο οτι τα emper tetra ειναι σπανια ψαρια!..
![]() ![]() billo θελει να στα τσιμπησει ο πλατυ ρε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
γαριδάδικο | golf20 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 06-03-14 22:34 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |