|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
θα ήθελα να κατασκευάσω ένα ενυδρείο με διαστάσεις μ85εκΧπ30εκΧυ28εκ, μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το κατάλληλο πάχος τζαμιών για τις συγκεκριμένες διαστάσεις; Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium βαζεις τις διαστασεις και στο λεει απο κατω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ύψος είναι 28 cm με 5mm πάχος τζάμι θα είσαι μια χαρά Βάλε και κόντρες πάνω κάτω για να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια
|
||||
|
||||
![]()
28 ύψος δεν είναι λίγο κοντό; Γιατί δεν το κάνεις λίγο πιο ψηλό 35 ας πούμε;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ισχύει οτι είναι σχετικά κοντό σε σχέση με τις υπόλοιπες διαστάσεις αλλά μόνο και μόνο για αισθητικούς λόγους θα ήθελα να κινηθώ από 28 έως 30 εκατοστά...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πάχος τζαμιών? | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-09 08:26 |
Καθάρισμα Τζαμιών.... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-01-09 19:04 |
Kατηγορίες τζαμιών? | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-12-07 13:50 |
Eυρεση τζαμιών | angel1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 17-05-07 22:29 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |