|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειάζεται να κάνεις απολύμανση στα ζουμιά για τους λόγους που ανέφερε ο bouboulas..
Παράθεση:
Δεν ξέρω αν το περιέγραψα κατανοητά.. αυτό κάνουν στα εργαστήρια για να μη "μολύνουν" ολόκληρο μπουκάλι με κάποιο χημικό, δηλαδή να μη μεταφέρουν σε όλο το μπουκάλι κάποια άλλη ουσία που θα αλλοιώσει την καθαρότητά του.. Όσον αφορά τους μικροοργανισμούς, σε αυτούς το ζουμί εκτίθεται από τη στιγμή που ανοίξουμε το καπάκι και έρθει σε επαφή με τον αέρα.. θα πρέπει να το ανοίγεις σε αποστειρωμένο περιβάλλον για να μην έρχεται σε επαφή με μικροοργανισμούς, πράγμα δύσκολο. Προσωπικά δεν είμαι τοοοόσο σχολαστικός, όσο στη διαδικασία που ανέφερα...απλά έχω μια σύριγγα για κάθε μπουκάλι, την οποία φροντίζω να είναι καθαρή.. αυτό κατά τη γνώμη μου αρκεί.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρόπος αφαίρεσης χλωρίου από το νερό, είναι σωστός ? | Τάκης | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-10-13 17:27 |
βρασμος αντι αντιχλώριο | Θανάσης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 20-06-06 12:54 |
Περί λιπασμάτων.... | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-02-05 00:18 |
Λιπασμάτων συνέχεια | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 22-02-03 03:23 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |