|
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα, είναι τελεία εγώ από ένα φίλο το πήρα το αλμπινο και μετά έβγαλα ένα αρσενικό αλμπινο και το έχω κρατήσει εκτός ότι είναι τέλειο μου έλειπε και ένα αρσενικό που δεν είχα τώρα είμαι μια χαρά :P
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!Εχω πολυ λιγο καιρο που αρχισα ν ασχολουμε με αυτο το χομπυ.Πριν λιγες μερες αγορασα 2 γκαπυ.Οπως διαβασα η αναπαραγογη τους ειναι πανευκολη.Δεν ξερω ομωε τι φυλο ειναι μπορειτε να μου πειτε πως ν το καταλαβω??Οριστε και δυο φωτογραφιες τους μηπως καταλαβετε εσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυλο στα ζωοτοκα ξεχωριζει ευκολα απο το γονοποδια που φερουν τα αρσενικα. Συγκεκριμενα στα guppies, τα αρσενικα εχουν περα απο αυτο και μεγαλυτερη ουρα, αλλα καλυτερα παντα να κοιτας το γονοποδιο για σιγουρια.
Ριξε μια ματια και σε αυτο για περισσοτερες πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!Και τα δυο ειναι αρσενικα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναγνωριση φυλου και αναγνωριση κιχλιδας.. | Bill-Samos | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 30-09-13 18:51 |
Αναγνωριση φυλου κριμπενσις | klipitiklopos | Αναγνωρίσεις ειδών | 24 | 27-12-11 21:00 |
αναγνωριση φυλου??? | tanalias | Malawi | 1 | 13-02-11 21:29 |
Αναγνωριση φυλου | tanalias | Malawi | 7 | 11-05-08 20:30 |
Αναγνωριση φυλου | s-vitzi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 20-02-07 10:48 |