|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με EMS
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ειδα τωρα εχωω στειλει ενα email στον τυπο για να δω αν θα απαντησει,και αναλογα τι θα πει(αν απαντησει)βλεπουμε.
μακαρι να μπορει... ------------------------- απαντησε ο τυπος(τουλαχιστον),θα τσεκαρει με το ταχυδρομειο εκει και θα μου πει αν μπορει να στειλει κατευθειαν εδω με ems. αντε να δουμε μπας και παρουμε κανα ψαρι και κανουμε τιποτα. αν δε μπορει να στειλει αυτος,θα τους παρω με τη σειρα τωρα μεχρι να βρω καποιον που μπορει. θα τους ζαλισω τους ταιλανδους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-02-14 στις 07:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα! αμε
![]() μακαρι να βγαλουμε ακρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ημουν απλα τυχερος διοτι ετυχα σε πωλητη ο οποιος μπορουσε-ηθελε να στειλει απευθειας στην Ελλαδα.Οι πιο πολλοι στελνουν μονο μεσω transhipper.
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αυτο καταλαβα.
και αυτος που μιλαω εγω φαινεται να θελει, τωρα περιμενω να μου απαντησει αν μπορει... το email του "Dear sir, Thank you for your email and sorry for late reply. Please let us know your address and name because we will check with our post office for price of EMS. Normally, betta fish from us at USD 18 per fish and not inclusive shipping. We will check and get back to you as soon as possible. Best regards," |
|
||||
|
||||
![]()
Ενημέρωσε τον ότι άμα στείλει απευθείας θα έχει πολλούς πελάτες μετά
![]() ![]() ![]() Ήδη έχω δει ψάρια που με ενδιαφέρουν από τον συγκεκριμένο πωλητή...!!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquabid... | agnos | Bettas | 4 | 31-01-10 14:04 |
aquabid | j.p. | Bettas | 3 | 20-04-09 20:54 |
aquabid | Mariel | Bettas | 1 | 23-11-05 11:54 |