|
|
|||
|
|||
![]()
Κωνσταντίνα πόσο μεγάλο είναι το ενυδρείο που έχεις βάλει τα γκαπάκια; Έχω δεί και εγώ παρόμοια συμπεριφορά όταν είχα τοποθετήσει 1 θηλυκιά σε ένα μικρό ενυδρείο και μετά πρόσθεσα και εναν αρσενικό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο..
Τελικα celda τι κανει το γκαπακι σου; αν ακομη κυνηγαει το αρσενικο δεν πιραζει καποια στιγμη θα τα ταιριαξουνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.....15λίτρων
![]() ![]() ![]() Όχι τώρα την βλέπω ηρεμη αλλά κάνει εκείνη κουμάντο...πρωτη στο φαί και πρωτη θα προσπαθήσει να μου δαγκώσει το χερι (για καλό και για κακό έβαλα λίγο τούλι στην είσοδο του φίλτρου μπας και είναι έτοιμη να γίνει μάνα και με δάγκωσε!) Πάντως δεν νομίζω να φταίει ο χωρος γιατί έχω αρκετά φυτά... έχει απλώς παλιοχαρακτήρα... Πού τα βρίσκω αυτά τα ψάρια μου λέτε; έχω έναν μονομάχο που δεν τρώει κατεψυγμένη τροφή και ένα γκάπι που θέλει να δαγκώσει το χέρι που την ταϊζει! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα ειναι η γκαπινα σου
Φρωντισε να την τα’ι’ζεις καλα για να μην σε φα’ι’ κανενα χερι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δαγκώνει γιατί είναι λαίμαργη και θέλει να προλάβει να φάει όσο γίνεται περισσότερα αλλά μην παρασύρεσαι απο τα ψάρια και νομίζεις πως πεινάνε να τους δίνεις με μέτρο φαγητό. Τώρα το ότι είναι νευρική μπορεί να σημαίνει πως θα γεννήσει και τον κυνηγάει. Μην φοβάσε δεν παθαίνουν τίποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Τζίνια ελπίζω να μην τον φάει,
Πάντως τα ταίζω 2 φορές την ημέρα, πρωι νωρίς και αργά το απόγευμα. Είναι πολύ αυταρχική...βεβαια βλέπω λίγο μαύρη την κοιλιά της αλλά όχι φουσκωμένη, μήπως αργεί ακόμα; και από ό,τι έχω διαβάσει όταν το μαύρο στίγμα πλησιάζει το γεννητικό της όργανο τότε είναι ετοιμόγεννη; μπορεί να συμβεί αυτο ενώ είναι λιγότερο φουσκωμένη; Και πού ακριβως είναι αυτό το γεννητικό όργανο;;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχμμμμ σε εμένα ρε γμτ τα δύσκολα ?
Τέλος πάντων, δεν έχει εμφανές γεννητικό όργανο η μέλουσα μαμά. Αυτό που θα βγούν τα μωρά είναι.........grrrrr ![]() Από εκεί που κάνει κακάκια.......έλεος πιό ευγενικά δεν μπορούσα να το πω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|