|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυμμένος από φίλτρο μπορεί να είσαι, θα πρέπει όμως να σκεφτείς κατά πόσο τα ψάρια που θα βάλεις μπορούν να συμβιώσουν χωρίς προβλήματα με αυτά που έχεις ήδη μέσα..
Κι αναφέρομαι στα απιστόγραμμα που, αν ζευγαρώσουν, μπορεί να επιτεθούν στα κορυντόρας, αφού κινούνται στην ίδια ζώνη (στον πάτο) και μπορεί να τα θεωρήσουν εχθρούς.. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να βιαστείς να γεμίσεις το ενυδρείο με ψάρια (που κατά τη γνώμη μου δεν το έχεις φορτώσει). Δώσε λίγο βάρος και σε άλλα πράγματα (πχ μετρήσεις, διαμόρφωση του χώρου, συμβατότητες και ανάγκες ψαριών κλπ) που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να έχεις ένα όμορφο και υγιές ενυδρείο. Πάντως σαν πρώτο ενυδρείο πάει πολύ καλά! ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο 60λ | manisiotis77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 01-06-12 15:02 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |