|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανωτερα βια. Ακυρο για μενα δυστυχως
|
||||
|
||||
![]()
Τότε το ακυρώνουμε εκτός αν έρθει κανείς άλλος. Στο κινγκστον θα γίνονται οι συναντήσει ς έτσι;
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που αοιγει ο καιρος, λεμε για la scala. Ειναι πιο καλα το καλοκαιρι εκει.
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα... για εμένα δηλαδή γιατί δεν μπορώ να έρχομαι εκεί...
|
||||
|
||||
![]()
Ενα λεωφορειο ειναι απο εκει το la scala. Αν θελεις μπορεις να ερχεσαι. Και εμεις απο μακρια ερχομαστε στο kingston, αλλα η αποσταση δεν αποτελεσε ποτε εμποδιο.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ξέρω ότι έρχεται λεοφορείο αλλά επειδή είμαι και μαθητής πρέπει να διαβάζω και για να έρθω εκεί θέλω 20 λεπτά και για να επιστρέψω άλλα 20 οπότε δεν βολεύει, όχι ότι βολεύει εσάς να έρθετε από εκεί στο κινγκστον σας καταλαβαίνω....
Τι ερώτηση θες να κάνεις Βασίλης99;
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει. Και εμενα μια ωρα μου παιρνει να ερθω με δυο λεωφορεια και αλλη μια να γυρισω. Οτι θελει ο καθενας κανει. Το la scala ειναι καλυτερο το καλοκαιρι. Εναι ανοιχτος ο χωρος. Το καπνισμα ειναι εγαλο θεμα στο kingston.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |