|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες τη γνωμη μου ομορφη η σμερνα δε λεω αλλα μετα τα χερακια δε τα βαζουμε μεσα για κανενα λογο
δε το κοιτας για μεσογειακο μια και εισαι και διπλα στη θαλασσα με μικροψαρα να το ευχαριστηθεις εχει ενασ φιλος μεσογειακο και πιστεψεμε ειναι απιστευτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=58068 για ριξε μια ματια ειδες το βιντεο το ενυδρειο του ναι μεν ειχε τη σμερνα μεσα αλλα ηταν κρανιου τοπος
|
||||
|
||||
![]()
Πανάθεμά σε, αρχίζεις να με πείθεις σιγά σιγά!! Όντως πολύ ωραίο το ενυδρείο!!! Η αλήθεια είναι ότι μεσογειακό, θα έφτιαχνα μόνο και μόνο για την σμέρνα!! Διαφορετικά θα έκανα ένα reef με λίγα ψαράκια!! Χώρο για 2 ενυδρεία δεν έχω... Θα δούμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου η απόφαση είναι δική σου.
Στη φωτογραφία που παραθέτω παρακάτω με τις όμορφες ιταλές δεσποινίδες, το 1 από τα 4 ενυδρεία παλαιότερα φιλοξενούσε μια μικρούλα σμέρνα. Οι ιταλοί έχουν μεγάλη εμπειρία στην διατήρηση ενυδρείων μεσογειακού τύπου. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν είναι δυνατή η διατήρηση τέτοιου ψαριού και μάλιστα με μερικές γαρίδες "καθαριστές" θα είναι ένα απίθανο ενυδρείο. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά το θέμα θαλασσινό ενυδρείο, να αποκτήσεις σημαντική εμπειρία και πίστεψέ με.....δεν θα έχεις όρεξη κάθε 2 - 3 ημέρες να τρέχει για αλλαγές. Εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις σιγά - σιγά με όρεξη, μια μεγαλούτσικη γυάλα, μπόλικες πέτρες (τραγάνα) που να δημιουργούν κρυψώνες, σίγουρα ψυκτικό και τον λοιπό εξοπλισμό ενός θαλασσινού. Την σμέρνα θα την βάλεις στο τέλος φυσικά. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και ότι χρειαστείς ...εμείς εδώ είμαστε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρακολοθοντας εχθες ΝΟVA μια εκπομπη που παρουσιαζει στησιμο ενυδρειων δειχνει ενα ενυδρειο με μια σμερνα μεσα .η οπια μαλιστα πεταγετε απο ενα θαλαμι φτιαχμενο απο πετρες .Αν μπορεσεις να αναπαραστησεις το σημειο που ζει η σμερνα 1ον και 2ον πετυχεις ωστε το νερο να εχει τις ιδιες μετρησεις με το νερο που ζουσε τοτε θα εχεις μια ευτηχισμεν σμερνα
|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ξέρω ΑΝ είδες το ΙΔΙΟ που είδα κι' εγώ (προχτές)... με σμέρνες που ΔΕΝ δαγκώνουν (και ΑΝ ΔΕΝ κάνω λάθος... μένουν και σε μικρό μέγεθος).
|
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα και αυτο αλλα στους τιτλους εχει μια του μετρου που κανει επιθεση .Παντως βλεπω μετα απο χρονια οτι αρκετοι εχοθμε παραμεινη στο χωρο
|
|
||||
|
||||
![]()
OMG!! Κατεβάζω και βλέπω τα επεισόδια από Tanked και Fish Tank Kings... οι άνθρωποι είναι σε άλλο επίπεδο!! Φοβεροί!!!
|
![]() |
Tags |
σμέρνα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |