|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα συμφωνω απολυτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Βασίλη , κερατόφυλλο είναι πολύ εύκολο να βρεις , πολλοί συνχομπιστες το πετάνε , βάλε μια αγγελία και είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί κάποιος να σου χαρίσει, τα πλαστικά φυτά είναι σκληρά και συχνά τραυματίζονται τα ψάρια ακουμπώντας τα, άσε που είναι αμφιβόλου ποιότητας τα υλικά που είναι φτιαγμένα, να προτιμάς φυσικά υλικά να βάζεις στο ενυδρείο σου και μάλιστα παρόμοια με τα υλικά που υπάρχουν στο φυσικό περιβάλλον από όπου προέρχονται τα ψάρια σου, πχ μη βάλεις ασβεστολιθικές πέτρες σε ψάρια που θέλουν μαλακό και όξινο νερό.
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαστικά φυτά ουσιαστικά είναι άχρηστα και δεν προσφέρουν κάτι στο ενυδρείο, καλύτερα να υπάρχουν φυσικά υλικά στο ενυδρείο μας. Κάνε παρουσίαση του ενυδρείου σου για να το δούμε και να σου διορθόσουμε τυχόν λάθη φίλε Βασίλη καλή συνέχεια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΕΧΩ 3 ΘΥΛΗΚΕΣ ΓΚΑΠΥ 10 ΗΜΕΡΕΣ . Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΗ . ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΕΝΑ 45ΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΧΑΛΙΚΙ ΑΜΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΥΤΟ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ? ΦΩΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ............. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppy | ΛΟΥΚΑΣ1973 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-01-12 00:29 |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
Guppy | dinos123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 09-09-11 10:04 |
sos!!!guppy! | nikosoulfly80 | Ζωοτόκα | 10 | 08-03-09 23:08 |