|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μανωλη όντως ,αυτό εννοώ από ψαράδες..
|
|||
|
|||
![]()
παιδια με βαση μια προηγουμενη δημοσιευση του bill samos να ξερετε οτι το να αφαιρεθει ενας ζωντανος οργανισμος απο τη θαλασσα πχ αστεριας πεταλιδες αχινοι.....ειναι και αυτο παρανομο....οποτε προσεξτε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου έχει τύχει μια φορα να μας σταματήσουν από στρατόπεδο μιας και σε αυτά τα απείραχτα νεράκια του περάματος που περιφραζοντουσαν είχαν μπόλικη ζωή , σε παραλια αν με σταματήσουν γιατί πείραξα όμως αχινό θα τους τον καρφώσω στο μάτι .
|
|||
|
|||
![]()
αυτο φιλε πουσ ου γραφω ισχυει και προσεξε το γιατι γραψανε κατι γνωστους μου επειδη ειχαν μαζεψει 12 αχινους για μαγειρεμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Την νομοθεσία την ξέρω και να πάνε να την εφαρμόσουνε στα νησιά μας που τα έχουν κατασπαράξει ανενόχλητοι οι τούρκοι , αν κατάφεραν και τους επέβαλαν πρόστιμο στους φίλους σου για 12 αχινούς είμαστε άξιοι τις μοίρας μας οι νομοι πρέπει να υπάρχουν και σωστά υπάρχουν για να μην μας κατασπαράξουν αλλα όχι και ζήλος για 12 αχινούς .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παλια εκανα αυτη τη δουλια για να βγαζω μεροκαματο με γιαλιστερες ξυραφια κυδονια εβγαζα 1-2 κιλα και εφευγα αλλα οταν ο αλλος παει και βγαζει 20 κιλα τη μερα και καθαριζει 250 ευρο μεροκαματο ε ναι αυτον να τον σκισουνε βεβαια περνει και η μπαλα εμενα που βγαζω 1 κιλο αλλα ετσι ειναι ο νομος δε γινετε στην αρχη του καλοκαιριου σε καθε βουτια να βγαζω 5-6 και να τις διαλεγω και σε 2 μηνες μετα να τις ψαχνω με το κυαλι
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς λέω Χάρη σταμάτησε ο Έλληνας να βγάζει το μεροκάματο του η τα 250 ευρουλακια και τα βγάζει ο τούρκος που δεν τον πιάνει ο νόμος στην Ελλάδα .
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτάμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος μου φαίνετε, οι 12 αχινοί ή οι 112 ή η μία σμέρνα είναι το πρόβλημά τους ; οι μηχανότρατες που ξηλώνουν τα πάντα στο βυθό , τα χημικά από τη Συρία που θα τα ρίξουν στη Μεσόγειο και ένα σωρό άλλα δεν είναι πρόβλημα ; Μη το συνεχίσω γιατί θα πάει αλλου η κουβέντα , γιατί ξέρουν μόνο να δίνουν λεφτά να κάνουν αποναρκοθέτηση στο Κολωνάκι μου φαίνετε
|
||||
|
||||
![]()
Nα μπαινεις στο da capo και να σκάει αντιαρματικη??πάντως πέρα από τις υπέρβολες,οι αχινοί όντως ειχαν προβλημα τα τελευταια χρόνια,τώρα κάπως ανακαμπτουν..για τη σμέρνα και πάλι..το καπάκι κλεινει καλά?υπάρχουν άπειρες ιστορίες για την δράση τους στη στεριά
![]()
σμέρνα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |