|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα οτι εχει πορους αποροφαει.Ειδικα την χλωρινη!Βραστες καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα σου πρότεινα μόνο βράσιμο,το ξύλο σίγουρα θα τραβήξει ουσίες!
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Ακόμα μια νέα "μόδα"... χλωρίνη!!!!!
![]() 2. Αλλού τρως και πίνεις... αλλού πας και το δίνεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η καλύτερη απολύμανση που μπορείς να κάνει είναι με υπερμαγγανικο κάλιο ( θέλει προσοχή ) εκτος ενυδρείου , για αντιμυκητιακό πάρε
ένα μπουκαλάκι μπλε του μεθυλενίου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.Χαχα καλό!!!Μην μου ανησυχείς Νικόλα μου!Είναι στην τελική ευθεία το ενυδρείο μου.Οπότε να με περιμένετε απο εκεί για προτάσεις για το στήσιμο με τις ρίζες.Μη σας κουράζω συνέχεια μόνο απο εκεί.Να τα μοιράσω λίγο! 3.Σας ευχαριστώ όλους ------------------------- Μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις πως να το χρησιμοποιήσω το μπλε του μεθυλενίου?Εγώ να σου δώσω να καταλάβεις μέχρι να βάλω τις ρίζες και τις anubias στο ενυδρείο,τα έχω όλα μαζί σε ένα βαρέλι 300 λίτρα με νερό στο μπαλκόνι και με δυνατό κυκλοφορητή για να μην μένει στάσιμο το νερό.Να κάνω κάτι εκει μέσα μετο μπλέ?Που το βρίσκουμε?Να το χρησιμοποιήσω αφου τις βράσω πρώτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 19-02-14 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως στην εποχή μου... ΔΕΝ έβραζα τις ρίζες... με καυτό νερό από το θερμοσίφωνο τις έπλενα.
Τώρα τις βράζουν... τις χλωρινιάζουν... και ξεπατώνουν... και πάλι προβλήματα έχουν... γιατί άραγε; |
|
||||
|
||||
![]()
σε φαρμακείο θα ψάξεις και σε κάποιον φαρμακοποιό που το φτιάχνει όχι σε έτοιμο μπουκαλάκι
, ρίχνεις 3-4 σταγόνες στο βαρέλι και αυτό είναι όλο . τον κυκλοφορητή να τον προσέξεις μέσα στο βαρέλι αν στριφογυρίζει υπάρχει περίπτωση να σου κόψη το καλώδιο του ρεύματος και πάθεις καμια ηλεκτροπληξία ------------------------- Παράθεση:
![]()
http://www.youtube.com/user/manolischania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolischania : 19-02-14 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν χρειάζεται ούτε ξέπλυμα ούτε αντιχλώριο θα φύγει μόνο του , γενικός το μπλε του μεθυλενίου αν βρει αντίδραση εντός του νερού εξαφανίζεται αλλιώς παραμένει και να παραμείνει μέσα στο βαρέλι δεν παθαίνει τίποτα ούτε ξέπλυμα θέλουν μετά οι ρίζες .
|
||||
|
||||
![]()
Ποίες πέτρες; ΔΕΝ έβαζα πέτρες στους δίσκους;
![]() Εκτός αυτού... όταν βράσεις τις ρίζες τα χουμικά "πάνε περίπατο".- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|