|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Οχι, αλλα παντα υπαρχει ρισκο, καποια στιγμη να υπαρξουν χωρις να το περιμενεις. Καλη οξυγονωση να εχεις τουλαχιστον.
2. Αναλογα τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
δισκους
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προτεινω σε δισκους εκτροφης (και γενικοτερα σε ψαρια αμαζονιου εκτροφης), οχι ακραιες καταστασεις σε pH GH KH.
Μινιμουμ 3-4 τη GH, και 1-2 την KH. Μινιμουμ 5 pH.
|
||||
|
||||
![]()
Έμαθες και για δίσκους τώρα και θέλεις να προτείνεις ή είσαι κρυφοδισκάς και ΔΕΝ το μαρτυράς;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολο το βλέπω να εχεις τετοιο ph....
Με τι μέτρας? Ποσο καιρο τρέχει το ενυδρειο? Σε τοσο χαμηλά ph θέλει προσοχή το φίλτρο... |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εγω εχω kh 1-2 gh 4-5 ph 6.8 με 100% αο!θελω να ανεβασω λιγο την kh γιατι μου ειπαν οτι η τοσο χαμηλη τιμη της kh επηρεαζει αρνητικα τα φυτα!εκανα μια αναλογια 15 λιτρα απο το ακαθαρτο της αο με 45 λιτρα απο το καθαρο και οι τιμες που βγηκαν ειναι αυτες kh 4 gh 14 ph 7.0!προβληματιζομαι λιγο με την gh!δεν ειναι αρκετα ανεβασμενη?το νερο της βρυσης ειναι ακαταληλο και οι τιμες τους ειναι εξωπραγματικες!θα εχω πρλοβλημα λετε με τα σκαλαρια??μπορω να κανω κατι αλλο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορεις.
Να βαζεις 100% ΑΟ και σκευασματα με μεταλλικα αλατα για ρυθμιζεις KH GH οσο θελεις. (και ιχνοστoιχεια, ή και σοδα για την ΚΗ, αναλογα το σκευασμα αν ανεβαζει μονο GH και οχι και KH παραλληλα) Το νερο της βρυσης για ποιο λογο ειναι ακαταλληλο. Λογω ακληροτητας ή και τιποτα αλλο?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χημεια Νερου? | Zair | Tanganyika | 11 | 21-09-13 12:55 |
Απορια για εξατμιση νερου | Geovai | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-08-10 13:04 |
χημεια νερου για neon | iliastsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-04-09 23:38 |
χημεια νερου | Γιώργος06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-11-07 14:40 |
Χημεια νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 19:41 |