|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλέ μου καλησπέρα και καλώς όρισες,
Να έχεις κάτι στο πίσω μερος του μυαλού σου!!!!! [Τα καταστήματα που βλέπουν τα ψάρια που πουλούν σαν ΨΑΡΙΑ(ζωντανούς οργανισμού ) και όχι σαν ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ είναι πολύ λίγα στην αγορά………..] όποτε άσε τι λένε τα διάφορα καταστήματα και διάβασε τις ενότητες για αρχάριους να δεις τι πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις το ψαράκι σου |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα ξερω αυτη τη συμπεριφορα τους απλα νομιζω οτι αυτη την περιπτωση θα τους συμφερε να μ δωσουν υγρα και διαφορα τεστ παρα να μην μ δωσουν τπτα.Ξεχασα να πω οτι το Black moor μου το δωσε ενας φιλος μου επειδη δεν ταιριαζε με τα guppies του
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες
Στρώσιμο με ψάρι ή στρωσιμο στις πλάτες του ψαριού, σημαίνει πως γρήγορα ή ελαχιστα αργότερα το ψάρι θα το χάσεις! Στο ποστα 2 ο nazgul στα εγραψε ΟΛΑ Εφόσον αγαπας το χομπι και τα ζωντανα, βαλε άμεσα αγγελία για μπόλι μηπως και τη γλυτώσει το ψαράκι Διάκοσμηση κλπ...τα συζητάμε μόλις στρώσει το ενυδρείο ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 18-02-14 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφιερωσε λιγο χρονο στο διαβασμα των υπομνηματων που σου προτεινα και μονο κερδισμενος θα βγεις εσυ και το ψαρακι σου. Δυστυχως, οσοι απο εμας ακουσαμε τις συμβουλες του πετσοπ στο ξεκινημα μας, αργησαμε να στησουμε ενα σωστο ενυδρειο, με συνεπεια να χασουμε τα πρωτα ψαρακια μας (ή και πολλα επομενα). Στο χερι σου ειναι το επομενο θεμα σου να μην ειναι στις ασθενειες, επιλεγοντας το σωστο δρομο το συντομοτερο. Πληροφοριες υπαρχουν ατελειωτες.
Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.Βρηκα μπολι τελικα απλα εχω αλλη μια ερωτηση.ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βαλω το σιποραξ στο συγκεκριμενο φιλτρο που εχω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες.
Καταρχην πριν μπολιασεις κλπ, τι θερμοκρασια εχει το νερο σου και τι θερμοκρασια του δοτη?? Το ενυδρειο θα γινει χρυσοψαραδικο ή το ψαρι μπηκε για το στρωσιμο μονο? ------------------------- Μη ειμαστε των ακρων. Σε τετοιων διαστασεων ενυδρειο και με ενα μικρο ψαρι μεσα, με καταλληλο ταισμα, με βοηθεια απο βακτηρια και prime και μετρησεις ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3 γινεται το στρωσιμο και τελειως ανωδυνα για το ψαρι. Ισως μονο ο συντηρητης του ενυδρειου παιδευτει λιγο, αν ξεφυγουν λιγο οι τιμες και χρειαστει να κανει καποιες ποσοστιαιες αλλαγες νερου κατα το στρωσιμο. (Θα επρεπε μονο, να τρεξει μερικες μερες το ενυδρειο χωρις ψαρι). Απλα οι περισσοτεροι αρχαριοι, εχουν μικρο ενυδρειο, βαζουν πολλα ψαρια στην αρχη μαζεμενα, ταιζουν αβερτα, δεν μετρανε το νερο και γιαυτο χανουν τα ψαρια.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-02-14 στις 23:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Την θερμοκρασια του δοτη δεν την ξερω ακριβως.Η δικια μου ειναι γυρω στους 25-26.Το ψαρι μπηκε μεσα για στρωσιμο και επειδη μου το εδωσε ενας φιλος μου γιατι δεν ταιριαζε με τα guppies του
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια | ΜΠΕΤΥ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 17-05-12 17:26 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
λιγη βοηθεια | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-12-08 14:05 |
λιγη βοηθεια | harilaos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-12-06 17:46 |