|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρήσεις μου είναι φυσιολογικές.Αλλαγή κάθε εβδομάδα, 2217 eheim με substrat, ζωοτόκα έχω μέσα.
Για πολλά χρόνια είχα χρυσόψαρα στα ενυδρεία μου, και το τελευταίο καιρό διατηρώ μόνο platy. ------------------------- seachem έβαλα. Αυτό δεν το ήξερα φίλε μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolakis : 18-02-14 στις 12:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τις flourish ε? Ειναι ομολογουμενως οι καλυτερες, απλα αυτο που εχω δει προσωπικα ειναι οτι θελει προσοχη τι φυτο θα μπει κοντα στην ταμπλετα, ειναι δυνατες. Δοκιμασε να τις βρεις, η για να μην τα κανεις μανταρα προσοχη στον βυθο, μεταφυτεψε τις βαλ λιγο πιο μακρια 4-5 εκατοστα. Και δες πως παει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κακή ανάπτυξη φυτών | kapsok | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 7 | 25-01-14 00:18 |
Φωτισμός -Ανάπτυξη φυτών | sv2gfx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 16-09-10 09:04 |
Υπερβολική ανάπτυξη φυτών | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 24-10-07 21:16 |
Λάμπες για ανάπτυξη φυτών | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-03-05 23:57 |
Ανάπτυξη φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 14-02-04 15:51 |