|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά ψάρια το κάνουν Τάκη... και οι δικοί μου οι ροδόστομοι τρέχουν δεξιά-αριστερά (όπου δουν να πηγαίνω)... θεωρώντας ότι θα ρίξω φαγητό.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα μικρά ψάρια είχα παρατηρήσει πως δεν το έκαναν, ίσως να είναι πιο φοβητσιάρικα και να θέλουν πιο πολύ χρόνο για να εξοικειωθούν με το περιβάλλον και το χώρο, ενώ τα σκαλάρια το έκαναν σχεδόν αμέσως, ας μη πούμε για τα χρυσόψαρα, αυτά είναι pet
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update με κάποιες αλλαγές στο φωτισμό.
Αντικαταστάθηκαν τα 3 μπλε και τα 3 κόκκινα με 4 ροζ και αντικαταστάθηκαν τα 3 από τα 5 θερμού λευκού με ψυχρού λευκού. Πιστεύω πως αισθητικά ο φωτισμός βελτιώθηκε αν και δεν φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες αλλά έχω και σημαντική μείωση της άλγης σε σημείο να κοντεύει να εξαφανιστεί Εδώ με όλα τα φώτα ![]() Με σβηστά τα μπροστά φώτα ![]() Με σβηστά τα πίσω φώτα ![]() Πιστεύω κάποια στιγμή να βρω μια φωτογραφική μηχανή της προκοπής και να τραβήξω μερικές καλές φωτογραφίες γιατι με το κινητό χάνουν πολύ, καθώς επίσης να βρω χρόνο και να κάνω μια αναλυτική παρουσίαση του φωτισμού με LED
|
||||
|
||||
![]()
Παρ' όλα αυτά είναι πανέμορφες οι φώτο Τάκη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδαμε το φως το αληθινο!!!!!μπραβο Τάκη!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε κάνα ψάρι... "δυσκολεύονται" τα φυτά!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Πρέπει να μπω στο ενυδρείο με αυτό μάλλον ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μην τους ακούς, και τα φυτά είναι ζωή!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη είναι καιρός για μεγαλύτερο ενυδρείο, δεν νομίζεις;
|
||||
|
||||
![]()
Σταμάτη ετοιμάζω μεγαλύτερο αλλά για τα χρυσόψαρα, προηγούνται αυτά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |