|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.'Ευγε!
Αυτές οι malawi κλέβουν καρδιές τελικά.... |
|
||||
|
||||
![]()
Με την κυκλοφορια που εχεις, δεν σε ενδιαφερει η κατανομη της θερμουητας. Και θα συμφωνησω μαζι σου, καμια συγκριση η τιτανιου με οτιδηπωτε αλλο ειδικα σε μεγεθος. Δευτερον μπραβο για τα ψαρακια σου, να μεγαλωσουν να τα χαρεις. Μαρεσε και το στησιμο αν και με τοσα ντεμασονι αν βαλεισ κιαλλα πετροψαρα, θα πρεπει να φροντισεις να κανουν πολλες φωλιες οι πετρες. Μπραβο για το ολο εγχειρημα πολυ προσεγμενο απο καθε αποψη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Γιώργη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
![]() Πασχαλη (pas4) ναι οντως , τα δικα σου μικρα ειναι και αυτα εκει μεσα και μαλιστα κολυμπουν εξω απο τις πετρες ανετα καθως εχουν και τα πιο ζωηρα χρωματα απο τα υπολοιπα ντεμαζονι. Μπηκαν μικρα σε μεγεθος ειδη γιατι σκοπευω να το κρατησω αρκετο καιρο μ' αυτην την ψαροσυνθεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο!
Να το χαίρεσαι φίλε μου.
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλώνουν τα ψαράκια και σιγά σιγά ήρθαν και τα πρώτα μπουκώματα.Πριν κανα δίμηνο ενα iodotropheus μπουκώθηκε αλλά ήταν η πρώτη φορά και δεν τα κράτησε.Τώρα το ίδιο πάλι αλλά και ένα demazoni είναι μπουκωμένα.Για να δούμε αυτή τη φορά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μου αν παρατηρησεις και εσυ μια "προτιμηση" του αρσενικου ντεμασονι προς ενα θηλυκο. Το παρατηρω στο δικο μου και εχω την εντυπωση οτι αρχιζει να κουραζεται η θηλυκια δεν κολυμπαει οπως τα αλλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο malawi | stelios816 | Malawi | 23 | 30-06-13 14:35 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |