|
|
||||
|
||||
![]()
Don't panic..
Στρωμενο δεν ειναι σιγουρα, αλλά δεν προλαβε να ανεβασει τίποτε.. Αλλαγη νερου να κάνεις (30%) μιας και ψόφησε.. ειναι ενα καλό μέτρο πρόληψης για (το) τα υπόλοιπα. Το νερό της βρύσης με αντιχλώριο είναι μια χαρά. Ειναι προτιμότερο να κάνεις αλλαγή νερού με αντιχλώριο που εχει μεινει μονο μια ώρα παρά να χρησιμοποιεις εμφιαλωμένο που πολλες φορές ειναι αρκετά σκληρό και να ανεβοκατεβαινουν οι σκληρότητες. Τι εβαλες στο ενυδρειο? anti stress? ![]() Απλά μην νομιζεις οτι υπάρχει κάτι που ακυρώνει το σοκ της μεταφοράς/αλλαγής περιβάλλοντος... Σκεπασε τα πλαινά του ενυδρείου και προσπαθησε να μην γινονται απότομες κινησεις κοντα στο ενυδρείο. Δεν μπορεις να κανεις τίποτε άλλο. Με λιγη τύχη θα το ξεπεράσει. Ελαιχστο ταισμα από μεθαύριο και εφόσον ειναι καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Αντιστρες είχε μπει από το πετσοπ στη σακούλα γιατί θα το έβαζα μέσα μετά από ωρες! πάει το δώρο!!!
![]() αντιχλωριο έχω βάλει σε 2 λίτρα τώρα, θα κάνω αμέσως αλλαγή... Ευχαριστώ πολύ για όλα, θα ενημερώσω το βράδυ ή αύριο ![]() Α!Παρατήρησα μαύρα χείλια τι είναι αυτο;
|
|||
|
|||
![]()
Κωνσταντίνα μήπως δεν έκανες προσαρμογή στα γκαπάκια πριν τα βάλεις στο ενυδρείο σου;
Ακολούθησες κάποια διαδικασία πριν τα βάλεις στο ενυδρείο ή τα έβαλες κατευθείαν μέσα; Εμένα μου ακούγεται σαν σόκ προσαρμογής αυτό που περιγράφεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγάρι Ramirezi | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 16-04-05 23:14 |
ramirezi - ζευγάρι ή ; | neon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 04-04-05 16:17 |
γκάπυ που τσακώνονται | Mariel | Ζωοτόκα | 3 | 26-12-04 21:18 |
Ζευγάρι Δίσκων σε 120 λίτρα??? | Cristos | Δίσκοι | 10 | 08-12-04 14:21 |
Dimidiochromis compressiceps είναι ζευγάρι;; | notios_n | Malawi | 2 | 07-03-04 02:13 |