|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το απλο αλατομετρο της σερα.
μα αν υπηρχε θεμα στο νερο απο τροφες,θα ειχα αμμωνιες κλπ. δεν εχει ανεβασει αμμωνια το ενυδρειο ουτε μια φορα απο οταν στηθηκε.οπως δεν εχει ανεβασει και ΝΟ2 η ΝΟ3. αυτα τα συμπτωματα εχω διαβασει κιεγω και φοβαμαι για βακτηριο. ------------------------- οχι τα ματια του ειναι πεντακαθαρα. η θερμοκρασια συμφωνα με το seriously fish εινα στο οριο στους 28,αλλα εχω διαβασει και αλλες πηγες οπως και χομπιστες που γραφουνε για μεγαλυτερες θερμοκρασιες.(και 29 και 30) μαλιστα καποιοι χομπιστες ειδανε διαφορα προς το καλυτερο οταν τσιμπησανε λιγο τη θερμοκρασια στα συγκεκριμενα ψαρια. αυτη τη στιγμη ειναι στους 27. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-02-14 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο λεω george,με την ποιότητα του νερου,μπορεί να υπαρχει κατι που δεν ανιχνευεται με τα απλα τεστ...
αφου βλεπω κ απο τις μετρησεις σου οτι ολα ειναι εντός ορίων...δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο.... κατι χτυπησε το συγκεκριμενο ψάρι μονο(ασ ελπισουμε) |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω.εχω ετοιμο νερο με αλατι στο βαρελι,αυριο θα κανω μια μεγαλη αλλαγη και δεν θα ταισω ολη μερα.απο δευτερα θα πρεπει να παω να παρω κανα δυο φαρμακα να τα εχω,μηπως χρειαστουνε.
και βλεπουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε βλεπω τιποτα στο χρωμα
κανε αλλαγη νερου και αστα νυστικα 1-2 μερες εγω νομιζω οτι κατι αλλο παιζετε αμα ειχε βακτηριο θα ειχε αλλα συμπτοματα καποια κοκκινιλα καποια αλλη συμπεριφορα θα ειχε απομονοθει ισως και δε θα εκανε και πολλα κατι αλλο τα θυλικα ποτε τα εβαλες μαζι ? ειναι απο το ιδιο ειδος ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κανα δυο μερες αργοτερα μπηκανε τα θηλυκα.ιδιο ειδος ναι.
μακαρι να ειναι ετσι. btw ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου. με βγαζεις λαθος και χαιρομαι. ζητω συγνωμη για αυτα που σου ειπα αλλου. ------------------------- λοιπον κοιτα να δεις,που τελικα θα ειναι το αλατι το προβλημα...(η τουλαχιστον η λυση) εχω δυο-τρεις ωρες περιπου που ανεβαζω σιγα σιγα την αλατοτητα. εχω κατεβασει τη θερμοκρασια στο θερμοστατη και περιμενω να παει στους 25 για να μετρησω ποσο ακριβως αλατι εχει,αλλα εχω προσθεσει μεχρι τωρα δυομιση κουταλιες αλατι,και τον βλεπω οτι κολυμπαει πιο ανετα. παλι στεκεται χαμηλα,αλλα τωρα στεκεται πανω απτο βυθο και δεν αραζει πανω του οπως εκανε νωριτερα. θα δειξει.μακαρι να ειναι αυτο,γιατι αν παθει τιποτα αυτο το ψαρι θα το παρατησω το χομπι. παντως μεχρι στιγμης,θετικα αποτελεσματα (μου φαινεται) οτι βλεπω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-02-14 στις 01:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι αλατι βαζεις ????????
και κατι ακομα αστα να ηρεμισουν οσο τα ταραζεις χειροτερα ειναι καμια φωρα η βιασηνη μας να κανουμε το σωστο μας παει να τα κανουμε ολα σκ@τ@ ηρεμισε και αστα να ηρεμισουν αυτο προτινω
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα κανω ναι.αλατι API.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-12-08 21:17 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;) | g4x4 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 01-08-08 14:23 |
Ασθενεια | Rayden | Δίσκοι | 5 | 14-11-07 10:44 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |