|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση..παντως νομιζω οτι δε γινεται να στρωσει καλυτερα..εννοω νερο πεντακαθαρο νιτρικα κατω απο 5 φυτα αναπτυσσοντε ..λαθρεπιβατες ειναι στο βυθο οχι πανω πανω στα τζαμια..οι γαριδες κινιτικες..ποτε πιστευεις μπορω να βαλω μια bamboo ?kanei gia ta litra moy?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά δεν θα την έβαζα σε 50 λίτρα ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα η φωτογραφια δεν παιζει κανενα ρολο..τα δικα μου ειναι φιλικα προς τη δημοσιοτητα..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεύτερον θα πρέπει να υπάρχει στο ενυδρείο σου ένα σημείο με έντονη ροή ώστε να μπορεί να σταθεί και με τις ευαίσθητες βεντάλιες της να συλλέγει την τροφή της (μικροοργανισμούς από τη στήλη νερού). Να ξέρεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολη όπως οι red cherry και χρειάζεται καλά στρωμένο φίλτρο (κι εννοείται βυθό), γενικότερα να είναι σταθερές οι παράμετροι του ενυδρείου σου (ώριμο ενυδρείο) ![]() Διάβασε κι αυτό για περισσότερες πληροφορίες: http://www.planetinverts.com/Bamboo_Shrimp.html Υ.Γ. να ξέρεις ότι όταν την βάλεις το ενυδρείο σου μη σου κάνει εντύπωση αν ψαχουλέυει το βυθό, επειδή τις περισσότερες φορές δεν τις ταϊζουν στα πετσοπ και φυσικό είναι να πεινάει, όμως αν την δεις μετά από καιρό να βρίσκεται συχνά στο βυθο κάτι ενδεχομένως να μην πάει καλά... |
|
|||
|
|||
![]()
οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ..ρε παιδια να ρωτησω ειναι φυσιολογικο να βλεπω τις αμανο μου και μια συγκεκριμενη συνηθως να τη πεφτει στα helena μου να το αναποδογυριζει να το καβαλαει και να του ριχνει μπουνιδια ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βαλεις bamboo ακομα, ειναι ανωριμο το ενυδρειο σου. Προσωπικα δεν θα εβαζα καθολου bamboo σε 50λιτρο
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 30-12-14 23:45 |
Αλλαγές νερού | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 12-08-14 17:09 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές νερού | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-04-08 20:07 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |