|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλιως μπορεις να βαλεις και ταμπλετες βυθου.
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τι θελεις να κανεις, φυσικα. Αν για παραδειγμα ο φιλος μας θελει ενα σχετικα απαιτητικο γρασιδι, οι ταμπλετες δεν θα κανουν και την καλυτερη δουλεια. Αν προκειται για μια μικρη ενισχυση, ειναι καλη επιλογη.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το ειπα οτι αν πχ δεν θελει να παει μονο σε πολυ ευκολα φυτα, μπορει να κοιταξει και κανενα μετριο δινοντας βοηθεια με τις ταμπλετες.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας.
Να στε καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτισω κατι? μου μαζεψε ο ξαδερφος μου αμμο ψιλη, απο παραλια.. μπορω να την βρασω να την κοσκινίσω και να την βάλω στο ενυδριο μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις, αλλα αναλογα με τι ψαρια φιλοξενεις. Αν θελουν μαλακο νερο, καλυτερα οχι.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κ απο μενα.Για να μην ανοιξω καινουριο topic ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Κρητη Χαλαζιακο χαλικι(κατα προτιμηση μαυρο), εχω ψαξει σε ολες τις μαντρες(που ήξερα και μου ειπαν) εκτος απο μια.... ¶ν όχι, σκοπεύει καποιος απο Αθήνα να πάρει αυτες τις μερες(αν μπορει να παρει κ για εμενα να μου την στείλει κ να του την πληρωσω με το παραπανω)? Στο votsalo.net και στο xomatexniki.gr πηρα τηλ.αλλα πρεπει να στείλω λεει μεταφορική για να την παραλάβουν.....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατάλληλο ενυδρείο για ένα oscar | maria p | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-10-10 00:03 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Λάστιχο πληντυρίου, κατάλληλο ή όχι ? | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-07-04 02:39 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |