|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με φυτα ερχοντε συνηθως.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που με ανησυχει πλεον ειναι οτι μαλλον δεν ειναι η μονη.μολις διαβασα οτι σιγουρα θα ηταν αρκετα αυγα λιβελουλας και οχι μονο ενα..αρα θα υπαρχουν αρκετες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ειναι σε τοσο μικρο χωρο οπως ενα ενυδρειο ειναι συνηθως μια,διοτι η πρωτη ευκολη τροφη ειναι να φανε τα αδερφια τους....
|
||||
|
||||
![]()
ελπιζω να τα εφαγε και να σκασει απο το πολυ φαγητο,να μην μπω στον κοπο να την κυνηγαω αυριο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι προνύμφη λιβελούλας είναι είχα και εγώ θέμα με δαύτες (παίζει να έχω ακόμα) πάντως σε μενα εχω την εντύπωση πως πρέπει να αναπαράγονται γιατί χρονικά είναι μεγάλα τα διαστήματα μεταξύ τον εμφανίσεων τους ....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προνυμφη λιβελουλας ειναι. σε μενα εμφανιστηκαν οταν εστρωνα το πρωτο ενυδρειο μου και μετραγα 3. δεν τις πειραξα ηθελα να τις αφησω να δω πως θα εξελιθουνε, ωσπου μια μερα βρηκα μεσα στο σαλονι να πετανε καμμια 15αρια λεβελουλες. τις επιασα και τις αφησα ελευθερες.
παντως σιγουρα θα ειναι πανω απο μια, κρυβονται αρκετα καλα και δεν μπορεις να τις δεις ακομα και αν βρισκονται μπροστα στα ματια σου. πολυ επικινδυνες για τα αρια και τις γαριδες σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο; | Vasiliss | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 20-09-13 12:38 |
Τι ειναι αυτο; | Vasiliss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-09-13 15:57 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ζωυφιο?Παρασιτο? | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-11-07 17:42 |