|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για να ειμαι ειλικρινης δεν τα κατεχω πολυ αυτα , τα της τεχνολογιας , ομως θα ρωτησω και θα μαθω !!!! παντως αυτα ειναι κατι ασπρα σκουλικακια , ενα κεφαλι και μια ουρα ειναι , κολυμπανε απιστευτα γρηγορα και τα παρακολουθησα και πανε και μπαινουν στο φιλτρο. βεβαια για να πω την αληθεια μου ,επειδη εχω ριξει τρελο διαβασμα , ειδα οτι αν ριξω τη θερμοκρασια αυτα μαλλον ψοφανε! γι 'αυτο εκλεισα το θερμοστατη , επεσε η θερμοκρασια και δεν τα ειδα τωρα το απογευμα! θα φανει αυριο! επιπλεον αν καταλαβα καλα με πιο χαμηλη θερμοκρασια το ph γινεται πιο οξινο και επιταχυνεται το στρωσιμο βεβαια αν μετα βαλεις θερμοστατη μαλλον αλλαζεις ολη την ''ουσια'' του νερου παλι , εχω δρομο μπροστα μου ασε που και η χημεια δεν ηταν ποτε το φορτε μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ΔΕΝ τα κατάλαβες καλά... σε υψηλή θερμοκρασία (27-29) και υψηλό ΡΗ (7,4-7,6)... στρώνει πιο γρήγορα.
![]() Μάλλον και το ενυδρείο... θα μπει στη λίστα με όσα... ΔΕΝ είναι το φόρτε σου.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάντως για τα παράσιτα καλά έκανες και έσβησες τον θερμαντήρα. Γιατί να ξοδεύεις και ρεύμα αφού δεν τον χρειάζεσαι. Βγάλε όταν μπορείς κάποια φωτογραφία να δούμε και το σαλιγκαράκι που έχεις μην είναι από αυτό που τρώνε τα φυτά και μπορείς να καθαρίσεις το φιλτράκι με νερό του ενυδρείου ή και της βρύσης αφού δεν έχεις ζωντανό μέσα.
Νίκο, υπάρχουν γαρίδες που δεν αναπαράγονται που θα μπορούσαν να ζήσουν στα 19 λίτρα;
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαρίδες... αν και έχω βιβλίο... ΔΕΝ έχω καμία "εικόνα".
Μάλλον πρέπει να αρχίσω... το διάβασμα!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους! ναι οντως ετσι ειναι ,εχεις απολυτο δικιο Diskus fan , μου την ειπες και δικαιως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, άναψες τον θερμαντήρα να στρώσεις το φίλτρο με ποια προοπτική; τι σκέφτεσαι να κάνεις με αυτό το ενυδρείο; ή απλά για την εμπειρία;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε αρχαρια... | renaki17 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 18-05-12 15:29 |
Αρχαρια με 300 λιτρα | TinaX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 29-02-12 14:51 |
Πολλες αποριες βοηθηστε αρχαρια!! | Efh | Χρυσόψαρα | 177 | 03-01-11 01:52 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |