|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν ατομα στα γιανιτσα αρκετα σιγουρα καποιος θα σου δωσει .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη despoina guppidou : 10-02-14 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ παρεξηγώ τίποτα.
Μικρός ο χώρος... αλλά φαντάζομαι (και ελπίζω) για λίγο. ![]() Χωράει και φίλτρο... εκεί μέσα; ![]() Όπως εγώ καταλαβαίνω... ακολουθώντας κι' αυτά που σου έγραψα... πρόβλημα ΔΕΝ θα έχεις. Τα ζωντανά σου ΔΕΝ θα πάθουν τίποτα, έστω κι' αν χρειαστεί να ΜΗΝ τα'ί'σεις καθόλου για μερικές μέρες... οπότε ΜΗΝ ανησυχείς.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οσο πιο μικρο το ενυδρειο τοσο πιο ασταθές ειναι... προσπαθησε να παρεις ενα ενυδρειο μεγαλυτερο των 50 λιτρων. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν τα γλιτωσεις τα ψαρια τα γλιτωσες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στειλε μου ενα μυνημα να σε δωσω αυριο το πρωι ενα μπολιασμενο φιλτρακι και μετα βλεπουμε και για αλλο ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αγαπητε συντοπιτη μου καλησπερα,σε στειλα προσωπικο μήνυμα,νομιζω δηλαδη γιατι. ακομη δε τα πολυκαταφερνω καλα με το φορουμ.σ ρυχαριστω για την καλη σου πρόθεση,θα μ ενδιεγερε το μπόλι..οποτε ξαναμιλαμε αν σε βόλευε απογευμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη despoina guppidou : 11-02-14 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για diy co2 | lifefx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 20-03-14 13:33 |
Βοήθεια με ΙCH! | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 16-06-11 22:54 |
Βοήθεια !!! | Perazzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 30-04-09 00:36 |
βοήθεια!!!! | tasinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-02-08 21:04 |
Βοήθεια για 50 L | pagos4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-04-07 00:04 |