|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και σιλικονες που κολανε και κατω από νερο π.χhttp://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=1605
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο για τις κοντρες του Rio 400 το εχω ακουσει πολλες φορες..μηπως να αρχισω να ανησυχω?Η αληθεια ειναι οτι οταν τις κοιταω δεν μου γεμιζουν το ματι..Και αν δεν περιμενει κανεις να τυχει ,μπορει να κανει κατι απο πριν?Καλα στα αυτια του κατασκευαστη δεν εχει φτασει?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κακής ποιότητας πλαστικό σε συνδυασμό με τα φώτα από πάνω, έρχεται και δένει η συνταγή. Φυσικά και το γνωρίζουν αλλά δεν ιδρώνει το αυτή τους. Ρε σαν τα DIY ενυδρεία δεν υπάρχει τίποτα, ότι και να μου λένε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αύριο κιόλας θα προχωρήσω για νέες κόντρες.
Τα τζάμια τα παραγγέλνω ακριβώς ή αφήνω κάνα δύο χιλιοστά για να μπει και η σιλικόνη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσπασε η κοντρα | gianniwpopi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 29-01-14 20:24 |
Προβλημα με κοντρα ή οχι? | Hlias21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 27-01-14 20:56 |
Κοντρα πλακε θαλασσης | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 03-05-13 16:05 |
εσπασε η αντισταση | efpraxia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-02-11 00:09 |