|
|
|||
|
|||
![]()
και τα κοκατιλ μιλανε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο όλα τα παπαγαλάκια μιλάνε,αυτό εξαρτάται από το πόσο ασχολείσαι και τι χρόνο περνάς μαζί του και βέβαια να το πάρεις μικρό.
Θυμάμαι ένα μπάτζι φίλου που έλεγε καμιά 30αριά λέξεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρο πια υλικια εννοουμ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πουν αυτοί που ξέρουν, αλλά εγώ θυμάμαι ότι το τάιζε στο στόμα όταν ήταν μια σταλιά και δεν μπορούσε ακόμη να πετάξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο μικρο καπου στους 8 μηνες εκει μην ενθουσιαζεσαι ομως ειναι δυσκολο στο να εκπεδευτουν αμα ειναι μεγαλα και εχουνε κλειση χρωνο καλητερα να διαβασεις πρωτα και δευτερον να μαθεις τι πρεπει να τρονε απο σπορους οστε να φτιαξεις ενα μιγμα και δευτερον τα χορταρικα κτλπ αυγοτροφες και ουτο καθεξεις ετσι κι αλλιως σου λενε και τα παιδια μεσα απο τη βλεπω εδω δεν θα βρεις και πολλες πληρωφοριες πηγενε στο φορουμ και διαβασε τα υπομνηματα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η σωστή επιλογή είναι μια καλή μάρκα συσκευασμένων σπόρων. χόρτα ανάλογα με την εποχή και αρωματικά βότανα όπως ρίγανη, βασιλικό , δενδρολίβανο κτλ, φρούτα και λαχανικά. αυγό ή αυγοτροφή δικής του παρασκευής. και βέβαια σουπιοκόκαλο για το ασβέστιο.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βρησκο σωστο να ανοιξουμε ενα θεμα εδω σε αφτο το φορουμ ειναι για ενυδρεια εχει φτιαξει λογαργιασμο στο φορουμ το αλλο που λεμε για πουλια και του εχουνε δοσει η εξης ερωτησεις που εχει κανει κι εδω ....
Και μαρια πιστεψε μαι καμια συσκεβασμενει τροφη δεν ειναι καλη γιατι περιεχουνε καπιου ειδους μπισκοτα και τα λενε βιταμηνες εχουνε χασει πολλα παιδια απο το συγκεκριμενο πραγμα τα πουλια τους και εγω ... Ο λογος που το λεω αυτο για τα μπισκοτα ειναι επιδει εκτος οτι τα πλασαρουνε για βιταμηνες εχουνε και χρωστικες που ειναι βλαβερες για ενα πουλι και μετα ρωταμε εμεις γιατι κανει διαρια και ειναι ακεφω αφτο προερχαιτε απο το συγκεκριμενο μπισκοτο σε καπια στιγμη παθενει δηλητιριασει εγω ναι μεν περνω συσκεβασμενει τροφη αλλα δεν ξερεις τι κοπο κανω να το βγαλω το μπισκοτακι αφτο δεν το εχω ξανα δωσει απο αφτο που πηγε να γινει σε ενα μπατζι μου πιστεψε με εχω περασει και εχουνε δει πολλα τα ματια μου αλλα εμαθα και καλητερα να διαβασει πρωτου παρει μπατζι εγω τα ειχα παρει και τι εκανα το μονο εβαζα τροφη και τα εβλεπα μετα οταν μπηκα στο φορουμ και διαβασα καταλαβα τη ειχα κανει λαθος αλλα ητανε πλεον αργα ειχα χασει 2 μπατζι .... και βεβαια θα φτιαξει ενα ατομο μιγμα σπορον αμα θελει το καλητερο για το παπαγαλακι του η οτιδηποτε αλλο πτηνο... Οσο για της αυγοτροφες η δικια μου ειναι φτιαγμενει απο βρωμη τα κουακερ που εχει το καρφουρ καλαμποκαλευρο 4 αυγα 250γρ γαλα φαρινα γιωτης 2-3 κ.σουπας ,αυτη την συνταγη κανω εγω οπιος θελει να την παρει για να την κανει στα πουλια μπορει να την κανει ειναι ευκολη και μπορει να την εμπλουτησει με πολλα πραγματα ακομα .... και δεν ειναι λιγα τα ατομα που εχουνε δικα τους μιγματα για τα παπαγαλακια η για καναρινια ...
|
||||
|
||||
![]()
οκ αφού έχει ρωτήσει τι το συζητάμε. πάντως υπάρχουν τροφές χωρίς μπισκότα με χρωστικές.
και τις απόψεις σου όποτε θέλεις τις συζητάμε χωρίς να καταναλώνουμε χώρο εδώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο πόδι σε budgie | GIAN_NIKOLA | Άλλα ζώα | 3 | 20-01-12 00:09 |
αγορα????? | rawnerve | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 27-04-11 19:34 |
αγορα co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-03-09 15:46 |
Αγορα Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-06-07 19:12 |