|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα αρσενικό budgie κατ' αρχήν. Είναι πιο ήρεμοι χαρακτήρες και το δάγκωμά τους είναι μαλακό.
Εκπαίδευσέ το και σε κανένα 6μηνο, χρόνο παίρνεις και θηλυκό. Αν πάρεις ζευγάρι κατευθείαν η εκπαίδευση δυσκολεύει. Αν θέλεις άλλη ιδέα, μια εξαιρετική επιλογή είναι τα parrotlets μικρά σαν τα budgies, χωρίς ουρά και ευφυία μεγάλου παπαγάλου. Λίγο ακριβότερα βέβαια αλλά αν βρει εκτροφείου ταισμένο στο χέρι είναι άψογα. Ναι τα budgies μιλάνε σχετικά εύκολα.
|
|||
|
|||
![]()
ναι εψαξα τωρα και ενδιαφερομαι,βλεπω και αγγελιες εαν χαριζει καποιος ή εαν πουλαει σε λογικη τιμη,ποσα χρονια ζουνε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως το πόσο τα φροντίζεις!!! Μπορεί και 10 χρόνια!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η τιμή τους στα μαγαζιά είναι γύρω στα 15 ευρώ έως 20 ευρώ Καλύτερα να πάρεις κάποιο με δαχτυλίδι. Τα περσινά (2013) έχουν μπλε δαχτυλίδι αν θυμάμαι καλά, δεν το λέω με σιγουριά
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα απο πια αποψη?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εαν ειναι εκτροφεας η γενικα ερασιτεχνης αλλα ασχολειται δεν νομιζω να μου κρυψη κατι,και ισως ειναι και ημερο..Υπαρχει καποιος απο θεσ/νικη που να ασχολειται???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπατζι ζουνε 15 χρονια κατω απο τελειες συνθηκες δευτερον θα τους εχεις τα απαρετιτα οπως μια πολυβιταμηνη την παπαγαλινει τους και το πιο καλο ειναι αμα δεν βαριεσαι να ψαχνεις να βρεις σπορους χημα να περνεις για να εχεις ενα τελειο μιγμα σπορον που δεν θα παχενουνε ουτε θα αδηνατησουνε μετριο με λιγα λογια.. εγω εχω 5 μπατζι και εχω αλλα 2 ενους φιλου που τα προσεχω ...
υ.γ για κλουβη τωρα παρε ενα 76 γενιστρα και ειναι μια χαρα μεχρι 2-3 μπατζι χωραει μεσα ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο πόδι σε budgie | GIAN_NIKOLA | Άλλα ζώα | 3 | 20-01-12 00:09 |
αγορα????? | rawnerve | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 27-04-11 19:34 |
αγορα co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 28-03-09 15:46 |
Αγορα Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-06-07 19:12 |