|
|
|||
|
|||
![]()
πρώτων τα ψεύτικα φυτά είναι τα μόνα που άντεξαν με τις αφρικάνες...χάλασα αρκετά χρήματα για φυτά αλλά κανένα δεν άντεξε γιατί το έτρωγαν...τώρα όσο για τα ψεύτικα βράχια δε ξέρω που τα είδες...τα ''χρωματιστά χαλίκια'' είναι πέτρες λάβας και οι αφρικάνες τρελαίνονται να σκάβουν και να παίζουν με αυτές.. τα ψάρια ο καταστηματάρχης μου τα ονομάτισε έτσι...δε μπορώ να ξέρω το κάθε είδος ψαριού...
για το φάρμακο που λες,δε λέει πουθενά για τις αλλαγές του νερου |
|
||||
|
||||
![]()
αρα φιλε μου συνεχισε μιας και χαλασες τοσα λεφτα με την ιδια νοοτροποια και μην ακους κανενα απο εδω μεσα ..τι μπορει να ξερουν παραπανω..
καλη συνεχεια φιλε μου. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είπα πως δεν ακούω...απλά το να βάζω πράγματα και να χαλάω χρήματα που δεν αποσκοπούν σε τίποτα,δε το θεωρώ σωστό για τις εποχές που ζούμε...να αγοράσω ζωντανά φυτά και να μην ζήσουν ούτε μια μέρα?Για το θέμα ψαροσύνθεσης τι να πω...εγώ είμαι άπειρος και ο καταστηματάρχης είτε ήθελε να πουλήσει,είτε δεν ήξερε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ειχες διαβασει θα ηξερες οτι για της mpunes τα φυτα ειναι μεζες ολα εκτος τα anubias και η βαλισνεριες παυ και αυτες τις τρωνε αλλα ..οποτε φυτα και αφρικανες ποτε μαζι.μονο πετρες πολλες πετρες και αμμο θελουν. ------------------------- οσο διαρκει η θεραπεια δεν κανεις αλλαγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 10-02-14 στις 16:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
λόγου του οτι μου είχαν ξανακάνει παρατήρηση για τις πέτρες,οτι θέλει κι άλλες δηλαδή το γνώριζα..αλλά δεν είναι και εύκολο να ξεστήσεις ένα ενυδρείο και να το ξαναστήσεις,να σου πω την αλήθεια το φοβάμαι...βέβαια δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθώ.. δυστυχώς και εγώ άμμο ήθελα να βάλω αλλά έχω πλακάκι από κάτω και δε μπορώ ..όταν το λειτουργούσε ο πατέρας μου,και είχε βάλει τη λάβα,ήταν από τις κορυφές..είχε δοκιμάσει και άμμο αν δε κάνω λάθος αλλά ήταν καλύτερα με το χαλίκι...και αν δεν ήθελα να ακούσω-να μάθω,δε θα έμπαινα στο φόρουμ...εννοείται πως θέλω και μαθαίνω πολλά από τους πιο έμπειρους
|
|
||||
|
||||
![]()
με φιλτρα βυθου και αλλα τετοια υλικα λειτουργουσαμε 15-20 χρονια πριν τωρα πια εισαι μαλλον ο μονος που εχει ακομα ..φιλτρο αλλο εχεις λογικα ετσι?
την αλλαγη μην τη φοβασαι καθολου..κατα τη γνωμη μου πρεπει να γυρισεις ολα τα ψαρια σου στο pet shop και να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάριε
1ον κοίτα να σώσεις το ψαράκι. Κάνε τη θεραπεία για 4-5 μέρες όπως λένε οι οδηγίες του esha και μετά θα κάνεις μια αλλαγή νερού και θα δούμε τι μπορείς να κάνεις στη συνέχεια. 2ον άνοιξε ένα θέμα στην κατηγορία "Malawi" και κάνε μια παρουσίαση το ενυδρείο σου για να σου προτείνουμε αν θέλεις, αλλαγές που πρέπει ή μπορούν να γίνουν ώστε και τα ψαράκια σου να περνάνε καλά κι εσύ να το χαρείς περισσότερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οδηγίες χρήσης
Για να το χρησιμοποιήσετε: γυρίστε το μπουκάλι ανάποδα και πιέστε το διαφανές σταγονόμετρο για να βγουν οι σταγόνες. 1η ημέρα: 25 σταγόνες ανά 100 λίτρα 2η ημέρα: 12 σταγόνες ανά 100 λίτρα 3η ημέρα: 12 σταγόνες ανά 100 λίτρα Σημείωση: Σε μαλακά νερά (χαμηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικά άλατα) αυξήστε τη στάνταρ δόση. Αν η ολική και η ανθρακική σκληρότητα είναι <4οd, διπλασιάστε τη στάνταρ δόση. - Χρησιμοποιήστε τη δοσολογία πρώτης ημέρας μόνο για να προλάβετε την εμφάνιση προβλημάτων σε νέα ψάρια και φυτά ή κατά τη μεταφορά των ψαριών. - Διπλασιάστε τη δόση για πολύ άρρωστα ψάρια, για την πρόληψη μουχλιάσματος των αυγών και για γρήγορα αρχικά αποτελέσματα. - Σε σοβαρές περιπτώσεις, η δοσολογία μπορεί να συνεχιστεί για μερικές ημέρες. |
|
|||
|
|||
![]()
τη δοσολογία τη κατάλαβα και ευχαριστώ για τη βοήθεια...δε κατάλαβα κάθε πότε να κάνω αλλαγή νερού με το φάρμακο μέσα (μιλάω πάντα για το νοσοκομείο)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαρεμια λαμπιντο | Vangelis21 | Malawi | 8 | 24-09-12 07:36 |
Ερωτηση για Λαμπιντο. | andy1976 | Malawi | 3 | 13-09-12 10:48 |
ερωτησεις για Λαμπιντο | Vangelis21 | Malawi | 9 | 31-08-12 21:44 |
νεαρα λαμπιντο | ducatisti | Malawi | 3 | 20-03-10 23:12 |