|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια με την ACS αλλα δεν το δεχονται αυτο με δεματα που εχουν νερο μεσα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και με πορτα πορτα γινεται αν ξερεις ποτε φευγει το φορτηγο και συνενοηθεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
η αποστολή ψαριών από & προς κάποιες πόλεις της επαρχίας γίνεται πολύ δύσκολη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε παιδια.Αν καποιος θελει να κανει μια πρωτοτυπη επιχειρηση που θα εχει και αρκετο κοινο ας ανοιξει μια μεταφορικη για ειδικες-ευαισθητες μεταφορες.Τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα εχει κερδος από ολο αυτό, ή αν θα βρει τον μπελα του με τιποτα εφοριες κλπ αλλα είναι πρωτοτυπο.Να συνεργάζεται και με μαγαζια.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ και από δική μου εμπειρία και από γνωστών μου που έχω συγκεντρώσει έχω μάθει και καλά και κακά πράγματα και συνήθως έχει να κάνει με τον κάθε υπάλληλο. Έχει τύχει σε φίλο μου να του πετάξουν στον αέρα στριφογυριστά την κούτα για να την πιάσει, ενώ είχε 500 προειδοποιήσεις πάνω (ευτυχώς τα ψάρια δε φάνηκε να έπαθαν τίποτα) και μου έχει τύχει να πάω να παραλάβω και ο άνθρωπος της αποθήκης να έχει ήδη ειδοποιηθεί τι θα παραλάβει και να έχει προσέξει την κούτα σαν τα μάτια του και να μου την έχει φυλάξει σε ζεστό μέρος (είχε κρύο εκείνη την περίοδο). Θεωρώ ότι αν εξηγήσεις όμορφα στον άλλο τι θα κουβαλήσει θα το σεβαστεί, αν δεν είναι κανένα ντουβάρι (αλλά αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν για κανέναν, σε οποιαδήποτε υπηρεσία και αν χρησιμοποιήσεις).
Αυτό με την ανταπόκριση δεν το γνώριζα, αλλά δε μου έχει τύχει σε κανενός τύπου δέμα που έχω λάβει ή στείλει. Για το θέμα με το κόστος που έτυχε στα παιδιά... εντάξει, τι να σχολιάσει κανείς;
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Ήθελα να στείλω 10 ψαράκια με το κτελ σε ένα παλικάρι στις Σέρρες και μου είπαν ότι οι φιλοζωικές τους έχουν απαγορεύση να στέλνονται ζωντανά. Τι φάση? Ξέρεις κανείς τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα κι αν ισχύει κάτι τέτοιο (τι θ' ακούσουμε ακόμα!) δεν χρειάζεται να γράψεις επάνω τι περιέχει το δέμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ρωτάνε δηλαδή σωστά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα ρε παιδια μαγαζι απο αθηνα εκανε λαθος.Aντι να στειλουν τα ψαρια θεσσαλονικης 82 Kατερινη,τα εστειλαν θεσσαλονικη.Tρεχα γυρευε!!!Αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει περα απο το να μαθαινουμε για το μαγαζι που παραγγελνουμε πρεπει να ρωταμε και για την αξιοπιστια της μεταφορικης ( courier,Κτελ κλπ)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχή στις μεταβολές του νερού βρύσης.... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-07-08 12:12 |
Προσοχη στις συνδεσεις των σωληνων!!! | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-05-06 22:28 |