|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To Σ/Κ έκανα άλλη μία κατασκευή από ότι ρετάλια πλεξιγκλάς είχα, έφτιαξα του Ελισσαίου ένα κουτί για τον STC-1000. Αυτή τη φορά βρήκα και πρίζες που μπήκαν με βίδες και μπορούν να αλλαχτούν αν συμβεί κάποιο πρόβλημα. Για το πάτο χρησιμοποίησα διαφανές πλεξιγκλας γιατί μου τελείωσε το μαύρο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-07-17 στις 11:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Takis gt the master of plexiglass
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μάθε τέχνη και άστηνα .....
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Τάκης!Βλέπω το κουτί που συζητούσαμε,να το φτιάχνουμε μαζί!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε, τόσο δύσκολο είναι ?
|
||||
|
||||
![]()
Θα δείξει μόλις πάρω τα υλικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη καλησπέρα!
Ύστερα από αρκετό καιρό ήρθαν τα LED. Τα έχω τοποθετήσει στο καπάκι του ενυδρείου, το οποίο είναι στεγανό. Τώρα το μόνο που μένει είναι τα συνδέσω με το τροφοδοτικό από παλιό PC. Εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια σου. Μπορείς να μου πεις πως θα γίνει η σύνδεση. Και επιπλέον για να δουλέψει το τροφοδοτικό, πρέπει να πατηθεί το κουμπί από το PC. Μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλώ πολύ με την συνδεσμολογία από τα LED στο τροφοδοτικό. Φώτης. |
|
|||
|
|||
![]()
Για το τροφοδοτικό που ρωτάς αν βραχυκυκλώσεις 2 καλώδια ανοίγει όταν το βάλεις στο ρεύμα. Πρέπει να δει όμως στο αυτοκόλλητο που έχει στο πλάι τα Amp ανα κανάλι και να υπολογίσεις αν σε καλύπτουν.
![]() Βάζεις ένα καλώδιο απο το πράσινο σε ένα οποιοδήποτε μαύρο. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντε να το βαλω στο ενυδρειο να το καμαροσω...
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-07-17 στις 11:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |