|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ok, με καλυψες...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους... Ευτυχως η νυχτα κυλησε ομαλα χωρις καποιο προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι οσα και να πω, μια εμπειρια ειναι καλυτερη απο τη θεωρια. Δες τι εγινε με τον pleco μου, τις εποχες που ειχα ψαροσουπα το ενυδρειο μου. Δυστυχως, ενα πλασμα που νοιωθει να καταπιεζεται σε λαθος ενυδρειο, τοσο απο ογκο, διαμορφωση οσο και απο παραμετρους νερου, ειναι εντελως απροβλεπτο εως και επικινδυνο για τους υπολοιπους κατοικους. Φυσικα, υπαρχει και ενδεχομενο να επιτεθηκε σε ψαρια που ηταν ηδη αδυναμα ή ασθενη.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Δινεις το ψαρι και μελετας σωστα τις αναγκες του καθε ψαριου που θελεις να φιλοξενησεις. Ολοι οι αλλοι δρομοι, αργα ή γρηγορα θα οδηγησουν σε αδιεξοδο.
|
||||
|
||||
![]()
Να σε καλα nazgul με βοηθησε πολυ το θεμα σου, απλα ειναι το λαθος που κανουμε ολοι στην αρχη, και λεμε γιατι να μην εχω ενα ψαρι να μου καθαριζει τα τζαμια; Αλλα προφανος και δεν υπαρχουν τετοια ψαρια. Η λυση ειναι προφανης.. να επιστραφει ο πλεκο πραγμα που θα γινει οσο το δυνατο συντομοτερα..
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως κιεγω δεν το προσεξα στην παρουσιαση σου οτι ειχες και πλεκο μεσα
![]() τουλαχιστον ο nazgul το ειδε και στο ειπε,αλλα αν τοχα δει κιεγω και επεμενα μπορει να γλυτωνανε τα ψαρια ![]() αυτο ας μας(μου) γινει μαθημα,να διαβαζουμε παντα πιο προσεκτικα τις πληροφοριες στις παρουσιασεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και υπαρχει!Αμα σπασει το ενυδρειο σου και ριξεις τα ψαρια σε μια τρυπα στην αυλη τοτε αυτο ακριβως δεν ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Μπέρδεψα τον φυσικό νερόλακο... με την φύση.
Ως εκ τούτου... σκεπτόμενος ένα ψάρι από Ασία για να πέσει στον ίδιο νερόλακο με ένα της Νοτίου Αμερικής, θα χρειαστεί πρώτα... αεροπλάνο... έθεσα το ερώτημα!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ σπανιο να επιτεθει πλεκο σε αλλο ειδος και μαλιστα για να το φαει. Εκτος κι αν ειναι ηδη νεκρο.
Κοιταμε πρωτα αλλες αιτιες. .
|
||||
|
||||
![]()
Ο πλεκο δωθηκε στο πετ σοπ, και η ηρεμια αποκατασταθηκε, το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οι αρλεκινοι ειναι 4 και οικονομικη ευχερια για να συμπληρωσω αλλους τεσσερεις δεν υπαρχει, και αν υπαρξει θα ειναι μετα απο 1-2 εβδομαδες, αλλα προς το παρον μπορω να αγορασω εναν μονομαχο.
Βεβαια θα βαλω μια αγγελεια μπας και καποιος δινει σε καποια καλη τιμη γιατι στο πετσοπ τους εχουν 3 ευρω τον ενα.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια!Δεν μπορουσε να σου δωσει 2 αρλεκινους τουλαχιστον για τον πλεκο που πηγες?
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως δεν μου εδωσε τιποτα αλλα θα παω αυριο να τον πιεσω να μου δωσει...
|
||||
|
||||
![]()
Πες του ολοκληρο ψαρι σου φερα!ΠΑρε ενα 5ευρω και δωσε μου τους 3 αρλεκινους που θελω!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ανουσια σχολια σβηστηκαν ... παρακαλω να παραμεινουμε στο θεμα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα που το παίζουν θερμότεροι των θερμότερων υποστηρικτές των κανόνων του φόρουμ, τους παραβιάζουν καθημερινά. Σαν να σε περιμένουν στη γωνία για να στην πέσουν και να "στην πουν" αντί να σου εξηγήσουν το λάθος.(χωρίς βέβαια να είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κάτι από τα 2) Συγγνώμη που γράφω εκτός θέματος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα πάντως να προσθέσεις πρώτα αρλεκίνους (όταν μπορέσεις) για να μεγαλώσει το κοπάδι και να νιώσουν πιο άνετα και αργότερα το μονομάχο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οντως και μενα καλυτερο μου φενετε, και για μονομαχο βλεπω μετα αν θα βαλω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
με ενα ΚΡΑΚ! πανικος.... | kgf12345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 31 | 17-12-11 00:16 |
πανικος | N.fidiara | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 30-01-08 23:44 |