|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη Κ ευχαριστω πολυ...
Αποριων συνεχεια: Απο τη στιγμη που θα το στησω απο την αρχη με ξεπλυμενο βραχο και αραγωνιτη,και γεμισμενο με νερο ΑΟ,υπαρχει καποιος χρονικος οριζοντας? Εννοω για τον υφισταμενο βραχο,υπαρχει περιπτωση να ανακαμψει,και σε ποσο χρονο,η αν θα χρειαστει να ψαχνω για ζωντανο. Μην τρεχω τελευταια στιγμη... Το πρωτο νερο που θα μπει στο ενυδρειο θα πρεπει να προετοιμαστει κι αυτο στο βαρελακι,η μπορει στο ενυδρειο? Το ρεφρακτομετρο καλιμπραρεται με νερο ΑΟ ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω και παλι...
Ακριβως αυτο ρωταω.Αν μπορει να στρωθει με τον υπαρχοντα βραχο και μονο, Κι αν ναι,(ειτε μονο μ' αυτον,η με προσθηκη νεου) ποσο καιρο θα παρει περιπου,να προγραμματιζω... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου αρέσουν τα κομμάτια αυτά, και θες να τα κρατήσεις ως έχουν τότε τα κρατάς(πές μου λίγο πόσα κιλά είναι).
Τώρα, στο θέμα του στρωσίματος και του χρόνου, ανάλογα... Δηλαδή, αν στηριχτείς απόλυτα σε νεκρό βράχο και ρίχνεις βακτήρια να τον ζωντανέψεις σε κάμποσες μέρες θα ζωντανέψει(θα στο δείξουν οι μετρήσεις), αλλά οπτικά να φαίνεται ζωντανός θα πάρει πολύ... Αν αφήσεις πάλι αυτόν, και βάλλεις λίιγο ζωντανό για να μπολιάσεις και τον νεκρό χωρίς προσθήκη βακτηρίων θα σου πάρει λίγο παραπάνω. Αν τον βγάλεις αυτόν και βάλλεις εξολοκλήρου ζωντανό βράχο μέσα σε λίγες μέρες(θα στο δείξουν οι μετρήσεις) είσαι έτοιμος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά ναι, μπορείς. Αλλά μπερδεύτηκα, τελικά σε ποιον απαντάω; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τα 'χω ζυγισει αλλα τα κοβω καμια 10αρια κιλα. Ποσο "μπολι"-ΖΒ,χρειαζεται περιπου,και για ποσο χρονο? Ποσες ειναι οι "καμποσες" μερες? ![]() Εν τω μεταξυ,παρελαβα και την οσμωση σημερα,κι εχω μια ισως ηλιθια απορια: Μπορει η οσμωση να εγκατασταθει εξω?στο μπαλκονι,μεσα σε ενα ξυλινο ντουλαπακι?Η θα καταστραφει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ενισχύσεις με κομματάκια ΖΒ δεν θα σου πάρει πολύ. Θα στο δείξουν οι μετρήσεις που θα κάνεις. Οπτικά όμως για να φαίνεται ΖΒ απο ΝΒ θα πάρει πάνω απο 3μηνο. Η όσμωση δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένη σε χαμηλές θερμοκρασίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ...
Απο βδομαδας θα το στησω απ την αρχη,αφου μαζεψω αλατια,σκιμερ κλπ.Μεχρι τοτε το εχω οπως ηταν... Ο βραχος σε μερικα σημεια αρχιζει και κοκκινιζει...Φανταζομαι αυτο ειναι καλο ε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαγιατικο δωρο | akoulis | Tanganyika | 7 | 15-05-11 14:22 |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
δωρο για την αδελφη μου. | johnpalavos | Bettas | 13 | 08-12-07 13:24 |
Δωρο wallpaper | sifo | Φωτογραφίες μελών | 6 | 10-06-07 10:08 |
Δωρο...cayman 50...Ευχαριστω | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 12-02-07 13:37 |