|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=pkas;819854]
Παράθεση:
Εννοώ τα Paracyprichromis nigripinnis http://www.seriouslyfish.com/species...s-nigripinnis/ Φυσικά στην Αφρική όσο μεγαλύτερο ενυδρείο τόσο καλύτερα αλλά στην περίοδο της κρίσης θα βολευτούμε όπως μπορούμε ![]() Πέρα απ' την πλάκα, με 2 ζευγάρια/χαρέμια πετρόψαρα και μια ομάδα 5-6 απ' αυτά δεν θα έχεις πρόβλημα (θέλεις και μερικές ψηλές κάθετες πέτρες για να οριοθετούν περιοχές κοντά στην επιφάνεια). |
|
||||
|
||||
![]()
Ως προς το ύψος των πετρών βασικά φοβάμαι γιατί η επιφάνεια τους δεν είναι επίπεδη για να ακουμπούν καλά μεταξύ τους. Θα κοιτάξω όμως πάλι μήπως βρω μερικές ακόμα που ταιριάζουν. Μου αρέσουν αυτες γιατί στα μάτια μου φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Τώρα ως προς τα ψάρια θα δείξει, αλλά πάνω από 2 είδη και χωρίς κοχυλοψαρα δύσκολο το βλέπω. Θέλω να είναι άνετα να δω και μωροψαρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή στην αφρική.
Έχεις επιλογές και απο τις 2 λίμνες. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει. Αν διαλέξεις saulosi, κοίτα να μην είναι τα coral red, αλλά τα καθαρά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με τα saulosi (ως προς την καθαρότητά τους εννοώ) το εχω ξαναδιαβάσει αρκετες φορές, αλλά μπορείς να μου πεις πως θα τα καταλάβω όταν τα δω από κοντά; |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή σου εύχομαι!!!Και οι 2 λίμνες είναι πανέμορφες και με ιδιαίτερα ψάρια
![]() *Παιδιά δεν είναι φίλος είναι φίλη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα saulosi τα καθαρά έχουν 5 Τα saulosi coral red έχουν 6,7 + Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά. Υπάρχουν και άλλες μικροδιαφορές. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις τα "καθαρα" ισχυει αυτο που ειπε ο Παναγιωτης Κ και ειναι
http://www.african-cichlid.com/Saulosi.htm ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα ψάρια !
Αν έβαζα μόνο αυτό το είδος στο ενυδρείο μου θα μπορούσα να βάλω 2 αρσενικά ή θα δημιουργούνταν προβλήματα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Δοσολογία σιδήρου: όλο μαζί ή λίγο λίγο; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 07-11-09 22:24 |
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..... | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 12-02-08 10:13 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |