|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο λοιπον!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι πρωτη σκεψη μου και εμενα ηταν, εχοντας στο μυαλο μου πως το θυμομουν, πωωω πολυ φως ωραιο αλλα που πηγε το κατραμιwater? Τοχα συνιθησει ετσι.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα παίξουν αυτες τις μερες ,αφεψηματα alder και καταπα,γιατι και το πολύ φώς δεν κανει καλο(εχω ηδη αλγες,και τα ψάρια κρυβονται σε σκιες)
|
|
|||
|
|||
![]()
τασο ο ανκιστρους θα υποφερει εκει μεσα, οπως και οτιδηποτε αλλο βαλεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
τασο εχει γινει πολυ ωραιο.και οταν το πρωτοστησες ητανε ωραιο,αλλα και τωρα μου αρεσει πολυ.μαλιστα οπως ειναι τωρα μου φερνει περισσοτερο για βιοτοπικο ραμιρεζι απο πριν
![]() αν ειχε περισσοτερη πρασιναδα και αλγες θα ητανε σαν το llanos σε κατι βιντεακια πουχω δει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεβαια αλλο χαρακτηρα αυτα,αλλο τα krib.... αυτο που με καθυσηχάζει εμενα ειναι οτι θα φύγει 1 ψάρι,θα αφησω 3αδα(πιθανοτατα χαρέμι) και τα ψάρια θα ασχολιουνται μεταξυ τους... χώρια οτι θα υπάρχει πολύς χώρος για τον ancistrus+κρυψωνες... Παράθεση:
το μονο σίγουρο ειναι οτι τα φυτά πρεπει να αλλαξουν θεσεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδες HELP...λοιπον.τα πραγματα αρχισαν να ξεκαθαρίζουν...
Εχω ενα κυριαρχο αρσενικό,πληρως χρωματισμένο να κοβει βολτες και να τραμπουκίζει τα υπολοιπα 3(!) ψαρια...πιθανοτατα 1 αρσενικο και 2 θυληκα ακομα.... τα ψαρια κυνηγιουνται παρα πολυ,και ειναι μονιμως κρυμμενα ψηλα στις ριζες.... δεδομενου οτι ειναι το ''καλο'' αρσενικο ,σκεφτηκα να στειλω το αλλο αρσενικο για να δω τι θα γινει... αλλα βλέπω οτι αυτο εχει θεμα με ολα τα ψάρια.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ τελικα...να απομωνώσω αυτο,και να αφησω τα αλλα 3 μεσα??? ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ οι εμπειροι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 125L Πρόβλημα με αμμωνία | Βάγγος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-10-11 06:44 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |