|
#1
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ
Είχα ακούσει ότι αν το κάνεις βαρύ μπορεί και να ξερασουν τα ψαράκια.... Πόσο διάρκεια έχει στο ψυγείο? |
#2
|
|||
|
|||
Εγω κανα δυο φορές που το έκανα βαρύ, το έβαζαν στο στόμα και το έφτυναν αμέσως ή μόλις το πλησίαζαν έκαναν πίσω και δεν έτρωγαν. Θέλει ένα μούλιασμα σε πολύ μικρή ποσότητα. Τώρα το τρώνε μια χαρά.
|
#3
|
||||
|
||||
Από ότι διάβασα από το άρθρο που πρότεινε ο Κλεόβουλος (αρκετά επεξηγηματικό) ο χρόνος ζωής της Αλλισίνης (το συστατικό του σκόρδου) είναι πολύ μικρός και μάλλον θα είναι καλύτερα να μη το φυλάμε στο ψυγείο, ίσως να χαλάμε μια σκελίδα σκόρδο να το φτιάχνουμε και όσο περισσεύει να το πετάμε (ή να το κάνουμε τζατζίκι, λέω εγώ τώρα)
"The allicin produced has a very short half-life (the time needed for one-half of a given amount of the component to deteriorate) and has a typical odour of freshly crushed garlic."
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
#4
|
||||
|
||||
καλυτερα να φτιάχνεις τοσο μονο οσο θα χρησιμοποιεις καθε φορα...
|
#5
|
||||
|
||||
Επειδή ρώτησε δισκάς... να του θυμίσω ότι ακόμα και έτοιμο σκορδόζουμο με αναλογία μεγαλύτερη σε ποσοστό % από την επιθυμητή... τα ψάρια ΔΕΝ την ακουμπάνε... πόσο δε μάλλον να είναι και φρέσκο.
Απ' την άλλη τόσα χρήματα "πετιούνται" (άνευ λόγου πολλές φορές) για αγορές... είναι τόσο ακριβό το σκεύασμα, ώστε αξίζει να ψάχνει κάποιος συνταγή; |
#6
|
||||
|
||||
Εγώ το βάζω σε κατεψυγμένη τροφή που φτιάχνω. Περίπου σε μισό κιλό τροφή που βγαίνει, βάζω και δυο σκελίδες.
__________________
Σταματης |
#7
|
||||
|
||||
Ποιο ειναι το σκευασμα???
|
#8
|
||||
|
||||
To seachem garlic.
__________________
|
#9
|
||||
|
||||
|
#10
|
||||
|
||||
Ένα από τα σκευάσματα... είναι αυτό. Παρακάτω έχουν μπει... και από άλλες εταιρίες.- |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκορδοζουμο σε τροφη μονομαχου ????? | nikolas34 | Διατροφή | 12 | 10-04-13 15:00 |