|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8206
βρηκα το τοπικ με τη δοσολογια το βασικο σ'αυτη τη φαση ειναι να διατηρεις το νερο οσο πιο καθαρο γινεται.οποτε οσο πιο συχνες οι αλλαγες,τοσο το καλυτερο(προσεκτικα ομως να μη στρεσαρεις το ψαρι).εγω χρησιμοποιω ενυδρειακια χωρις φιλτρο και σε περιπτωση φινροτ αλλαζω καθε μερα το νερο.με φιλτρο φανταζομαι οτι καθε 3 μερεςειναι οκ
|
||||
|
||||
![]()
Ο Σωτήρης ποιός είναι για να πάρω και εγώ τις δοσολογίες; για αλατι και bactopur! μου φαίνεται ότι υποφέρω και εγώ μαζί σου Σπύρο!
Και Μάριελ βιταμίνες της SERA; και μπορώ να τον βάλω σε ένα πλαστικό ενυδρειάκι του 1,5 λίτρου και να κάνω την θεραπεία εκεί; και για πόσο καιρό; το αλάτι ή το χημικό αυτό είναι επιβλαβή για το φίλτρο;
|
||||
|
||||
![]()
ο σωτηρης ειναι ο netblues(που εισαι εξαφανισμενος και δε μας απαντας?????
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To bactopur ως αντιβιοτικο σιγουρα επηρεαζει το φιλτρο.
Πρεπει να το λενε και οι οδηγιες.. Τωρα για το αλατι.. Θεραπευτική δόση θεωρειται άπο 2 εως 3 γραμμάρια ανα λίτρο νερού. Αλλα καντε και κανενα search... Ολα στο πιατο? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Netblues
Μην είσαι αδικος...εμπιστευόμαστε την γνώμη των 'παλιών' Εψαξα στο φορουμ και εχω βρει το άρθρο του Fonamstel "Αλατι (κι 'άγιος ο Θεός')" 10γρ σε 10 λιτρα για πρόληψη και 20γρ σε 10λιτρα για "ελαφρού προβλήματος παρασίτων" διαρκεια ενός μήνα. Απλώς για τόσο πολύ, 1 μήνα;
|
||||
|
||||
![]()
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=8206
Κωνσταντινα ριξε μια ματια κι εδω @Σωτηρη δε φτανει που σ'εμπιστευομαστε "τυφλα" μας τη λες κι απο πανω.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από δύο μέρες θεραπίας πιστεύω πως η ουρά είναι πολύ καλύτερα.
Είναι δυνατόν τόσο γρήγορα???? Όπως είχα πεί 20g σε περίπου 15L Επίσης 'εφυγε και το χρωματιστό (&^%*$%*) χαλίκι και μπήκε φυσικό όχι όμως λεπτόκοκκο δεν βρήκα και είπα να μην ξαναρίξω χρώματιστό βαμένο. Η θεραπία θα κρατήσει τουλάχιστον 15 μέρες. Α! σήμερα έφαγε και το πρώτο του σκουλικάκι.Μια χαψιά το έκανε.Κατεψυγμένο. Τέλος πήρα και ένα πηλινο κερατάκι για να κρύβεται. Το έβαλα μέσα σε νερό έμεινε ένα βράδυ αλλά μυρίζει χωματίλας. Να το βάλω ή θα έχω κανα πρόβλημα?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Ε οχι και σας την είπα... .. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |
Η ουρά του μονομάχου αρχίζει να γίνετε ΚΡΟΣΙΑ...HEEEELLLPPPP | akisk | Bettas | 4 | 17-06-05 22:07 |
Συμπεριφορά Θηλυκιάς Μονομάχος!!! | Cristos | Bettas | 19 | 22-12-04 12:11 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |