|
||||
|
||||
![]()
Τα Tylo είναι γενικά δύσκολα στη διατήρηση τους. Δυστηχώς στο ενυδρείο σου οι συνθήκες δεν είναι καλές για αυτά. Στην Γερμανία που είσαι υπάρχουν ειδικά αλάτια που βάζουμε στο νερό ΑΟ για να είναι οι παράμετροι του σωστοί.
Θεωρώ μονόδρομο να είναι σε δικό τους ενυδρείο και σύγουρα όχι με ψάρια. Σε σχέση με το ενυδρείο σου όπως είναι τώρα θέλει να αλλάξεις τις παραμέτρους του νερού και θα βρεις τις σωστές στο λινκ που έβαλε ο Σπύρος πιο πάνω. Δεν κάνουν με φυτά γιατί θα στα φάνε. Τα ψάρια που έχεις τα ενοχλούν και σε βάθος χρόνου θα στα ![]() Γνώμη μου είναι να βγάλεις τα Tylomelania και τα mollys, εγώ θα έβγαζα και τα γκάπι, και να βάλεις μερικές ακόμα γαρίδες... καμιά 15 yellow fire ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαράκι-Καλό ή κακό??? | pagos4 | Σαλιγκάρια | 12 | 09-02-10 11:40 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |